4:1
(3:0)
57. J. Holčapek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 16:00

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předín přehrál Šebkovice B


Branky


11. O. Vrbka , 29. M. Dohnal , 40. O. Vrbka , 50. V. Báňa - 57. J. Holčapek (p.)
6

Fotbalisté Předína si připsali důležitou výhru v boji o postup do Okresního přeboru 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o tři góly lepší

První šanci v zápase si vytvořili domácí v 7. minutě, kdy vyslal dlouhým míčem Dvořáka Babor. Bohužel pro domácí si míč ideálně nezpracoval, a tak zasahoval hostující brankář. V 10. minutě se dostal k odraženému míči Vídenský, který mířil těsně vedle tyče. V 11. minutě zatáhl míč po lajně Tomáš Vrbka a přihrávkou pod sebe vytvořil bratru Ondrovi jasný gól. Hra byla v režii domácího týmu, a tak se hosté k žádné větší šanci nedostali. Ve 29. minutě vybojoval míč u čáry Machovec, který srazil Dohnalovi na malé vápno – 2:0. Ve 40. minutě došlo k poslední úpravě skóre v první půli zásluhou Ondřeje Vrbky, Který i když se štěstím míč za záda hostujícího brankáře dostal.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Do druhého poločasu vstoupil opět lépe domácí tým, když v 50. minutě po centru Tomáše Vrbky skóroval Báňa. Hra se postupně vyrovnala a hosté si vypracovali pár šancí. V 57. minutě po faulu Drimla ve vápně proměnil pokutový kop Holčapek. Ve zbytku utkání už k žádné významné šanci nedošlo a tak se výsledek utkání nezměnil.



Ohlasy k zápasu


Předín
Vídeňský Vojtěch, hráč: V prvním poločase jsme hráli naši hru, přehrávali soupeře a dostávali se do šancí. Po 4. gólu jsme polevili a zbytek druhého poločasu nebyl úplně podle našich představ. Důležité ale je, že jsme vyhráli.




Sestavy


Předín
P. Frenc [-] (85. L. Michálek [-] ) - P. Machovec [-] , F. Dvořák [-] (57. V. Hekrle [-] ) , O. Vrbka [-] , M. Dohnal [-] (57. V. Kos [-] ) , T. Vrbka [-] , V. Vídenský [-] , V. Báňa [-] , P. Šindelář [-] (46. E. Driml [-] ) , M. Šindelář [-] , K. Babor [-] (46. R. Michálek [-] )

TJ Sokol Šebkovice B
J. Uhlíř [-] - E. Pelckmans [-] (80. P. Tržil [-] ) , Z. Přibil [-] , D. Večeřa [-] (85. Š. Voznica [-] ) , S. Zikmund [-] , P. Levi [-] (46. D. Bílek [-] ) , L. Ryvola [-] , D. Kašpárek [-] , J. Holčapek [-] , J. Fejta [-] , M. Uhlíř [-]

ŽK: 46. J. Holčapek , 72. D. Kašpárek .
Hráči zápasu: P. Frenc - J. Holčapek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KALINA Oldřich - PÍŠA Daniel (N), VELEBA Dominik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Předín v minulém kole po dvou porážkách zabral a zvítězil v Opatově. Doma si toto utkání pohlídá a nad Šebkovicemi s přehledem zvítězí.

Tip: výhra domácích