4:2
(3:1)
28. R. Pokorný
48. T. Dočkal (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2022 16:00

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B doma přehrály Opatov


Branky


15. K. Vostal , 25. K. Vostal , 41. K. Vostal , 89. T. Dočkal - 28. R. Pokorný , 48. T. Dočkal (vl.)
6

Fotbalisté Okříšek B zvítězili na svém hřišti nad Opatovem 4:2, když se o hattrick postaral Karel Vostal

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Karel Vostal zajistil hattrickem domácím vedení

V dresu domácích se gólově utrhl útočník Vostal, který plnil roli zakončovatele na výbornou a již během první 6. minut zkompletoval hattrick. Za hosty snížil na 2:1 Pokorný ve 28 minutě po chybě obrany. 

Domácí si výhru pohlídali

Druhý poločas začal vlastním gólem domácího Dočkala, který při pokusu odhlavičkovat přehodil nechytatelne do šibenice vlastního gólmana. Krásný gól. Po té se hra odehrávala ve středu pole a když se hosté nadechovali k závěrečnému náporu přišel zkrat Šinkovského, který svojí vulgaritou k hlavní sudí uťal naděje Opatova na bodový zisk. V závěru jistil výsledek Dočkal a branka Dosedli nebyla uznána pro ofsajd. Domácí tak zaslouženě zvítězili 4:2.



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
Ferdan Michal, hráč: V dresu domácích se gólově utrhl útočník Vostal, který plnil roli zakončovatele na výbornou a již během první 6. minut zkompletoval hattrick. Za hosty snížil na 2:1 Pokorný ve 28 minutě po chybě obrany. Druhý poločas začal vlastním gólem domácího Dočkala, který při pokusu odhlavičkovat přehodil nechytatelne do šibenice vlastního gólmana. Krásný gól. Po té se hra odehrávala ve středu pole a když se hosté nadechovali k závěrečnému náporu přišel zkrat Šinkovského, který svojí vulgaritou k hlavní sudí uťal naděje Opatova na bodový zisk. V závěru jistil výsledek Dočkal a branka Dosedli nebyla uznána pro ofsajd. Domácí tak zaslouženě zvítězili 4:2.




Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Trnka [-] - T. Beneš [-] , T. Dočkal [-] , T. Binka [-] , J. Novotný [-] , K. Kresa [-] , M. Veleba [-] (70. J. Beránek [-] ) , J. Jůza [-] , K. Vostal [-] (87. O. Dosedla [-] ) , L. Zelenka [-] (19. M. Picmaus [-] ) , M. Večeřa [-]

FK Opatov
R. Kšír [-] - L. Zbožínek [-] (86. M. Řezáč [-] ) , F. Šinkovský [-] , S. Wasserbauer [-] , M. Šaroun [-] , R. Pokorný [-] (73. J. Doležal [-] ) , R. Novotný [-] , D. Čučelin [-] , A. Švaříček [-] (46. M. Ježek [-] ) , M. Kšír [-] , J. Tekal [-]

ŽK: 5. K. Kresa , 36. T. Dočkal , 70. T. Binka - 50. J. Tekal . ČK: 78. F. Šinkovský .
Hráči zápasu: K. Vostal - R. Pokorný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠABACKÁ Lucie - VÍDENSKÝ Bohumil, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Hraje se již v pátek. Domácí jsou doma silní a s přehledem zvítězí.

Tip: výhra domácích