0:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 16:00

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko B deklasovalo Třebenice


Branky


6

Fotbalisté Jemnicka B zvítězili vysoko na hřišti Třebenic 4:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Domácí měli v první půli výhodu větru, který jim foukal do zad, ale šance, kterých bylo málo nedokázali využít. Ani jednomu z týmů se nedařilo hrát fotbal. V zápase se na obou stranách objevovaly jednoduché ztráty míče a do kabin se šlo za stavu 0:0.

Hosté se po pauze rozstříleli

Hosté si s výhodou větru poradili o poznani lépe než domácí, protože začátek druhého poločasu přinesl jejich rychlý gól po jednoduché kombinaci a střele nad brankáře. Poté si Jemnicko snažilo držet svůj těsný náskok a trpělivost jim přinesla další tři branky, a tak si z Třebenic zaslouženě odváží výhru 0:4, tři důležité body a odsouvá Třebenice na poslední místo tabulky 3. třídy.



Ohlasy k zápasu



1. FC JEMNICKO B
Tesař Karel, hráč: V prvním poločase jsme nemohli překonat domácího brankáře, který chytal dobře. V druhé půli jsme na soupeře hned vlítli a díky tomu jsme se dostali do vedení. Musím kluky pochválit byl to zatím nás nejlepší výkon.



Sestavy


Horácký klub Třebenice
D. Holoubek [-] - V. Fiala [-] , M. Ondráček [-] , P. Vrbka [-] , L. Štveráček [-] (70. S. Jenerál [-] ) , J. Fiala [-] , O. Svoboda [-] (60. L. Svoboda [-] ) , T. Ondráček [-] , J. Jaroš [-] , M. Machát [-] , L. Slavík [-] (52. F. Rymeš [-] )

1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - M. Kvapil [-] , J. Svoboda [-] (65. J. Gardoň [-] ) , J. Anděl [-] , K. Tesař [-] , J. Kalášek [-] , J. Kolář [-] , M. Sevelda [-] , J. Dřímal [-] , R. Komenda [-] , D. Smetana [-]

ŽK: 56. O. Svoboda - 78. R. Komenda .
Hráči zápasu: P. Vrbka - J. Anděl .
Počet diváků: 26. Rozhodčí: KŘEN Filip - VÍDENSKÝ Bohumil, CEJPEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Zápas o záchranu. V Třebenicích se hraje všem týmům špatně a věřím tomu, že domácí to zvládnou a v důležitém utkání získají 3 body.