Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2022 18:00

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty B deklasovaly Rapotice B


Branky


9

V souboji dvou rezervních týmů si Kouty zastřílely proti Rapoticím když zvítězily vysoko 7:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili hned třikrát

V souboji dvou rezervních týmů se představily na svém hřišti Kouty s Rapoticemi. Na podzim se z vysoké výhry 8 :1 radovaly Rapotice B. Kouty tak měly svému soupeři co vracet. Zápas se hrál za velmi teplého jarního počasí. Domácí tým se do svého soupeře zakousnul a v 10. minutě poslal Kouty do vedení Martin Mašek - 1:0. Když vstřelil ve 25. minutě druhý domácí gól Vít Navrátil začala se pomalu rodit výhra domácích - 2:0. Hosté byli téměř neškodní a navíc je domácí ještě před odchodem do kabin dorazili Markem Dočkalem na 3:0.

Domácí ještě skóre navýšili

Ihned po změně stran zapudili domácí hostům alespoň malou šancí na bodový zisk, když ve 48. minutě zvyšoval na 4:0 Jan Veleba. Domácí byli nadále při chuti a v 54. minutě vstřelil druhou branku v zápase Marek Dočekal 5:0. Potom na nějakou chvilku se střelci odmlčel, ale to už byl zápas rozhodnutý. Domácí celek ale přesto ještě skóroval dvakrát. Nejprve v 75. minutě se také podruhé trefil  Jan Veleba a už byl stav na světelné tabuli pro hosty hrozivý - 6:0. Na konečných 7:0 pak uzavřel v 83. minutě skóre Adam Vrtal. Kouty tak odskočil Třenicím o tři body a přiblížily se Pyšelu na pouhý jeden bod. 



Sestavy


SK Kouty B
T. Riedl [-] - M. Semrád [-] (68. A. Vrtal [-] ) , P. Dočekal [-] (46. L. Mašek [-] ) , V. Navrátil [-] (78. J. Navrkal [-] ) , A. Dočekal [-] (46. J. Veleba [-] ) , D. Stejskal [-] , M. Mašek [-] , J. Růžička [-] (72. P. Dufek [-] ) , S. Čech [-] , M. Dočekal [-] , J. Hrůza [-]

FC Rapotice B
A. Krčma [-] - T. Brabenec [-] , M. Matoušek [-] , J. Tesař [-] , T. Pavlíček [-] , J. Dvořáček [-] , D. Slaný [-] , M. Dobeš [-] , M. Laš [-] , P. Tesař [-] , J. Tesař [-]

ŽK: 69. A. Vrtal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - KRATOCHVÍL Jakub, KOLAŘÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Zápas dvou týmů ze spodku tabulky. Domácí musí vyhrát, ale myslím si, že hosté zvítězí a odvezou si důležité 3 body.

Tip: výhra domácích