2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B doma zdolaly vedoucí Předín


Branky


7

Ve šlágru kola si Okříšky B proti Předínu připsaly cennou výhru v poměru 2:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Hosté z Předína přijeli jako lídr soutěže do Okříšek v roli favorita, ale svou roli nepotvrdili. I když byli během celého utkání techničtější, účelovost byla na straně domácích. Po brankách v první půli volali již šance Zelenky a Vostala. První z voleje těsně minul, druhý nechal vyniknout při samostatném nájezdu hostujícího gólmana.

 

Domácí rozhodli ve druhé půli

Druhý poločas již branky přinesl a byli to domácí kdo se radovali. Molák poslal balón ve vápně Vostalovi, který zkušeně mezi nohama dal na 1:0. Poté zapnuli hosté na vyšší obrátky, ale všechny šance zlikvidoval skvěle chytající Trnka. V závěru si připsal další asistenci Molák. Ke vstřelení branky vyzval Kolbábka a ten spustil déšť radosti.



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
Brychta Bohuslav, trenér: Byl jsem nervózní. První jarní zápas bývá vždy ošemetný, navíc jsem v Předíně prožil krásné roky. Nicméně moje srdce již pracuje pro Okříšky a jsem rád, že jsme úvodní zápas jara zvládli. Hosté byli fotbalovější, ale hraje se na góly"




Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Trnka [-] - T. Beneš [-] (80. L. Láník [-] ) , T. Dočkal [-] , M. Hobza [-] , P. Molák [-] , P. Dubský [-] , J. Jůza [-] (59. J. Hroch [-] ) , K. Vostal [-] (66. J. Kolbábek [-] ) , L. Zelenka [-] , M. Večeřa [-] , T. Trnka [-]

Předín
P. Frenc [-] - V. Báňa [-] , P. Machovec [-] , O. Vrbka [-] , M. Dohnal [-] (66. V. Kos [-] ) , T. Vrbka [-] , V. Vídenský [-] (80. O. Vítů [-] ) , R. Michálek [-] (70. E. Driml [-] ) , P. Šindelář [-] , M. Šindelář [-] , V. Hekrle [-]

ŽK: 71. T. Beneš .
Hráči zápasu: P. Dubský - T. Vrbka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - KRATOCHVÍL Jakub, BOUDA Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: remíza

Těžký těžký zápas. Okříšky jsou na 3 místě, co se týče tabulky domácích zápasů. Předín zase vede tabulku. Za mě vyrovnané utkání, které skončí remízou.

Tip: výhra hostů