Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

13.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Horní Cerekve doma zklamala, body se stěhovaly do Nové Cerekve


Branky


0

Ve druhém jarním koel IV. třídy se zrodilo překvapení na úkor rezrvy Horní Cerekve. Ta v domácím prostředí nestačila na Novou Cerekev. Domácím nebyla nic platná přítomnost pendlů z A týmu. V hornocerekvickém dresu se objevil Filsoch, Martínek, Suchý, Jan Plachý či gólman Libor Chadim, z bodů se i přes tento fakt však radovali hosté z Nové Cerekve, kteří pěti góly rozhodli o osudu zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si po gólech Jana Koláře vytvořili v první půli dvoubrankový náskok

V chladném nedělním odpoledni se utkala mužstva dvou v tabulce sousedících Cerekví a čekal se vyrovnaný duel. Hosté z Nové Cerekve však od prvních minut dávali jasně najevo, že přijeli hrát útočně a tudíž na vítězství. Dařil se jim přechod do útoku, kde největší starosti dělali naší obraně Sochor s Kolářem. Oba jmenovaní také zařídili hostům tříbrankové vedení už v první půlhodině utkání, zvlášť třetí branka padla po hezké fotbalové akci, kdy Vaněček kolmicí vysunul Koláře, ten obešel brankáře a skóroval z úhlu do prázdné branky.

 

Hosté měli i další šance, které však nedokázali zužitkovat (zejména hlavička Koláře z bezprostřední blízkosti těsně vedle). Domácí se do zakončení dostávali velmi sporadicky, za zmínku stojí Dařílkova střela těsně vedle po úniku Martínka. Snaha tohoto hráče byla zužitkována až v závěru poločasu, kdy míč předložil před branku do jasné šance Šimkovi, který snížil na 1:3.

Domácí ve druhé půli gólové manko smazali, tři body však přesto putovaly do Nové Cerekve

Druhý poločas začali domácí s větší bojovností, postupně vyrovnali nejen hru, ale i stav, nicméně hosté se stále dostávali do zakončení – šanci Koláře v 50. min. vychytal Chadim. Za další tři minuty vystřelil na branku hostí Šimek, jeho přesnou střelu k tyči vyrazil brankář Rajčan k Martínkovi, jeho střela z úhlu se otřela o břevno i tyč a míč pohotově v pádu dorazil Dařílek a snížil tak na 2:3. Hra ve druhé části byla nadále divácky zajímavá, akce se střídaly na obou stranách. V 67. min. přišel další hezký fotbalový okamžik, kdy Suchý našel přesným centrem hlavu Matějky, který trefil šibenici Rajčanovy branky – 3:3.

 

V následujících deseti mintách se domácí dostali do dalších slibných situací, kdy zejména ta po úniku Podařila přes celé hřiště a přihrávce na Suchého po vedoucí brance přímo volala. Neuspěl ani Martínek křižnou střelou (mimo) a ke slovu se dostali opět hosté. Sochor ještě střílel přímo na domácího brankáře, ale v 83. min. poslal odražený míč do sítě nekompromisní ranou Vaněček. Domácí kontrovali dorážkou Pinkase po Šimkově centru, toho však míč v rozhodující chvíli neposlechl. Z protiútoku hosté své vedení pojistili, když si míč připravil Gapko a povedenou střelou z dvaceti metrů přehodil domácího brankáře. V závěru ještě Martínek přihrál před branku Dařílkovi, ten však mířil těsně vedle tyče a hosté se tak mohli radovat z vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev B
Jan Ošanec - trenér: Do utkání jsme nevstoupili dobře, po přestávce už jsme byli fotbalovější. Škoda neproměněných šancí za nerozhodného stavu. Za druhý poločas musím pochválit celé mužstvo, po celé utkání odváděli velmi dobrý výkon Podařil, Filsoch a Dařílek.

TJ Nová Cerekev
Tomáš Rajčan - brankář: Utkání rozdílných poločasů, nám patřil první a také závěr druhého. Velmi dobrý výkon podal střelec dvou branek Jan Kolář.



Sestavy


SK Horní Cerekev B
L. Chadim [-] - T. Pinkas [-] - T. Podařil [-] - V. Pauš [-] (46. J. Drda [-] ) , Š. Filsoch [-] , M. Martínek [-] , T. Matějka [-] (79. D. Rašík [-] ) , F. Šimek [-] , Z. Dařílek [-] , J. Plachý [-] , J. Petrák [-] (46. L. Suchý [-] )

TJ Nová Cerekev
T. Rajčan [-] - M. Amcha [-] , P. Beneš [-] , M. Sochor [-] , M. Gapko [-] - V. Knězů [-] , K. Zíka [-] , M. Sochor [-] , R. Šebesta [-] (46. J. Čamra [-] ) - J. Kolář [-] (86. P. Hála [-] ) , P. Vaněček [-]

ŽK: 57. J. Drda , 81. T. Podařil - 23. M. Sochor .
Hráči zápasu: Š. Filsoch , T. Podařil - J. Kolář .
Místo: Hor. Cerekev. Počet diváků: 50. Rozhodčí: BURZA Milan - OŠANEC Miroslav (N), ŠÍPEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.