Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2021 14:00

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předín vysokou výhrou v Pyšelu přezimuje na čele


Branky


4. V. Kos , 15. F. Dvořák , 18. V. Kos , 41. J. Šindelář , 49. V. Kos , 52. L. Tůma (vl.) , 61. J. Šindelář , 70. J. Šindelář , 73. V. Hekrle
12

Fotbalisté Předína zvítězili v Pyšelu velmi snadno 9:0 a zvítězili v podzimí části třetí třídy

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rozhodli již v první polovině

 V předehrávce 1. kola jarní části do Pyšela přijel papírově favorizovany Predin a už od čtvrté minuty zapasu favorita potvrzoval. To se totiž dostal k dorážce hostující Kos a poslal Předín do vedení.  Domácí se pokoušeli vyrovnat z brejku, ale po pohledné akci hosté zvýšili v 15. minutě svůj náskok, trefil se Dvořák - 0:2. To domácí rozhodilo a o tři minuty se skóre měnilo znovu -0:3. Do konce poločasu se ještě trefil hostující Šindelář -0:4. 

 

 

Hosté ještě skóre navýšili

Do druhého poločasu domácí museli střídat a ještě víc je to oslabilo. Ve 49. minutě se po druhé v zápase trefil Kos a v 52. minutě se trefil Tůma L. Bohužel pro domácí do vlastní branky - 0:6. Domácí už poté dohrávali zápas s velikou nechutí a hosté přidali ještě 3 branky, kdy se trefil dvakrát Šindelář a připsal si další hattrick v sezóně a jednu branku přidal Herkle. Domácí tak ukončili podzimní část sezóny velkou porážkou.



Ohlasy k zápasu


Ohlas - Musíme se přes zimu dat dokupy. Marodka nás trápí snad celé jaro je to znát na výsledcích, každý zápas hrajeme v jiné sestavě.




Sestavy


TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - F. Dvořák [-] , D. Šubert [-] , O. Tůma [-] (22. M. Bednář [-] ) , P. Dvořák [-] (46. J. Čapo [-] ) , A. Fila [-] , D. Kupský [-] , L. Tůma [-] , J. Hejátko [-] (73. S. Dvořák [-] ) , M. Široký [-] , D. Šabacký [-]

Předín
P. Frenc [-] - F. Dvořák [-] , J. Šindelář [-] , M. Dohnal [-] , V. Kos [-] (50. T. Vrbka [-] ) , V. Hekrle [-] , R. Michálek [-] (58. K. Babor [-] ) , V. Vídenský [-] , P. Šindelář [-] , O. Vrbka [-] , E. Driml [-] (58. O. Obůrka [-] )

ŽK: 55. E. Driml .
Hráči zápasu: V. Kos .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - KUDRNA Ladislav (N), BÁŇA Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Na malém hřišti v Pyšely se může stát cokoliv. Předín ale asi zvítězí