Kouty B doma nečekaně porazily Opatov


Branky


30. L. Mašek , 62. M. Mašek , 90. F. Neuman - 35. R. Pokorný (p.)
13

Opatov si na půdě posledních Koutů B připsal v posledním podzimním zápase nečekanou porážku 3:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Poslední celek z Koutů B přivítal na svém hřišti fotbalisty z Opatova. Byl to samozřejmě poslední podzimní zápas Před týdnem se oba soupeři potkali v opačné roli, kdy byl hostitelem tým Opatova . Ty se se svým soupeřem příliš nepáraly a vyprovodily je poměrně vysokou porážkou 5:1. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Domácí se svého soupeře nezalekli a hráli s nimi otevřenou partií. Ve 30. minutě šli domácí dokonce do vedení zásluhou Lukáše Maška - 1:0. Jenže domácí se radovali z vedení chvíli, když si ve 34. minutě vybojovali hosté pokutový kop a navíc byl za urážku rozhodčího vyloučen Martin Novotný a z následné penalty vyrovnal Radek Pokorný - 1:1. Do konce poločasu se již skóre nezměnilo, a tak byl zápas zcela otevřený. 

Domácí rozhodli ve druhé půli

Také ve druhé půli se hrál vyrovnaný fotbal, ikdyž hráli domácí o jednoho muže míň. Přesto se do vedení dostali opět domácí, když se střelecky prosadil v 62. minutě Martin Mašek - 2:1. Hosté neměli svůj den a v závěru zápasu znervozněli, což přineslo další červenou kartu a vyrovnání sil na hrací ploše. Toho využili domácí k potvrzení vítězství, když se v 90. minutě prosadil nejstarší muž na hřišti František Neumann - 3:1.



Ohlasy k zápasu



FK Opatov
Hanzal Lukáš, bývalý hráč: Velké zklamání. Takhle jsme si asi zakončení podzimní části nepředstavovali.



Sestavy


SK Kouty B
V. Dohnal [-] - M. Růžička [-] (66. F. Neuman [-] ) , L. Mašek [-] , P. Šipoš [-] , V. Navrátil [-] , F. Neuman [-] , M. Mašek [-] (85. T. Pačinek [-] ) , J. Navrkal [-] (46. J. Veleba [-] ) , M. Novotný [-] , T. Havlíček [-] , P. Dočekal [-]


ŽK: 34. F. Neuman , 82. F. Neuman , 84. V. Navrátil - 45. A. Švaříček , 56. M. Šaroun . ČK: 34. M. Novotný - 80. M. Řezáč .
Hráči zápasu: L. Mašek - R. Pokorný .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 11. 2021 15:46
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Kouty po příliš nevydařeném podzimu bojují o záchranu a já věřím, že se tento ročník opět udrží!! V tomto zápase bude rozhodující domácí prostředí, ve kterém Kouty mohou podat 100% výkon ! Komu jinému vzít body, než právě Opatovu. Věřím, že se Koutecká Benfika dokáže v tomto zápase prosadit, a Opatovský mančaft obrat o body. Za mě jasná 1 !

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Tady není o čem, Opatov je kvalitativně úplně jinde a přijde mi, že Kouty už tu sezónu jen tak dohrávají a jsou smířeni s padákem do čtvrté třídy.