3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2022 16:30

26.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice si výhrou nad Hartvíkovicemi zajistili postup do 1B. třídy


Branky


10

V posledním zápase sezóny si vedoucí Moravské Budějovice proti Hartvíkovicím připsaly výhru 3:0, která znamená postup do IB třídy 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

K poslednímu utkání přijela do areálu Na Valech štika jarní části soutěže, celek z Hartvíkovic. První minuty patřily domácím fotbalistům, kteří si během úvodních patnácti minut vytvořili několik vyložených příležitostí. Dvě hlavičky Jana Horeckého po rohových kopech mířili nad, Kamil Svoboda sám před hostujícím brankářem netrefil branku a dobíhajícímu Josefu Kosmákovi scházely centimetry. V 11. minutě vypíchl míč ve středu pole Tomáš Kyzlink a po kombinaci s Josefem Kosmákem našel na zadní tyči úplně volného Matouše Neubauera a ten propálil hrazdu těl na jedničku - 1:0. Po vstřelené brance se hra vyrovnala a Hartvíkovice hrozily především ze standardních situací. Ani jedna z nich však neznamenala pro domácího brankáře Miroslava Nováka výraznější nebezpečí. Na druhé straně byl v domácím dresu hodně aktivní Mario Premar, ale jeho průniky branku nepřinesly. Druhou tutovku měl krátce před koncem poločasu Kamil Svoboda. Tomu nádherně namazal pod sebe Matouš Neubauer, ale jeho pokus bravurně vyrazil Chalupa. 

 

 

 

Domácí ještě skóre navýšili

Druhý poločas domácí fotbalisté zůstali hlavami v kabině a Hartvíkovice přebraly iniciativu. Hostující Křivánek se však i přes náznaky šancí do žádné tutové nedostal a jeho snaha pravidelně končila na velkém vápně. Tlak Hartvíkovic skončil paradoxně jejich největší příležitostí a následným vyloučením. Nádherný míč na zadní tyč od Hadraby našel osamoceného Horkého, jenže toho tygřím skokem vychytal Miroslav Novák. Chvíli na to dohrál Radim Sýkora nedovoleně Matouše Neubauera a po druhé žluté kartě putoval předčasně do sprch. Přesilovku využili domácí plejeři minutu na to. Jan Horecký byl při přebírání přihrávky kousek před velkým vápnem faulován, míče se ve výhodě zmocnil Tomáš Kyzlink a v samostatném úniku poslal míč přesně mezi nohy hostujícího Chalupy - 2:0. Poté se hra odehrávala ve středu pole, kdy domácí hráči kontrolovali hru. Na hřiště přišel zkušený Libor Stehlík s Martinem Pařízkem a Hartvíkovice začaly poznávat, proč se body z Budějovic vozily letos tak těžce. Velké hřiště hrálo do karet v přesile hrájícím domácím, kteří zdatně kombinovali ve středu pole a zápas takticky dohrávali s míčem na kopačkách. V 90. minutě pak přišla pojistka od toho nejpovolanějšího. Tomáš Kyzlink vyzval českou uličkou ke skórování Kamila Svobodu a druhý nejlepší střelec soutěže svým zakončením odstartoval vítězné oslavy - 3:0. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice
Kyzlink Tomáš, hráč: Prvních dvacet minut jsme hráli skvěle. Bohužel jsme neproměnili tutovky a zápasem se pak zbytečně protrápili. Druhý poločas jsme málem zahodili celou sezonu, když jsme se snad lekli toho, že můžeme vyhrát. Hartvíkovice byly blízko vyrovnání, byly jasně lepší, ale nás opět podržel Mirek Novák. Když jsme dali druhý gól, tak jsme se uklidnili. Všichni jsme pochopili, že už tohle pustit nemůžeme a zápas zkušeně dohráli. Od začátku se od nás očekávalo, že soutěž vyhrajeme, ale životní sezona Myslibořic nám to nedala zadarmo. Klukům patří poděkovat. Stali se týmem, který nepotřebuje mít žádného trenéra a v tom jsou zcela jedineční."




Sestavy


SK Moravské Budějovice
M. Novák [-] - M. Premar [-] (58. O. Fedra [-] ) , M. Premar [-] , J. Čech [-] , M. Neubauer [-] (77. M. Pařízek [-] ) , J. Kosmák [-] (66. L. Stehlík [-] ) , K. Svoboda [-] , J. Horecký [-] , T. Kyzlink [-] , P. Benda [-] , V. Novotný [-]

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - R. Sýkora [-] , M. Outulný [-] (77. J. Melkes [-] ) , M. Záviška [-] (88. M. Sýkora [-] ) , M. Sýkora [-] , D. Outulný [-] - M. Kopuletý [-] , D. Kopuletý [-] (77. J. Gottvald [-] ) , V. Hadraba [-] (88. J. Benáček [-] ) , D. Horký [-] - P. Křivánek [-] (66. J. Sýkora [-] )

ŽK: 53. R. Sýkora . ČK: 68. R. Sýkora .
Hráči zápasu: M. Neubauer .
Počet diváků: 126. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - VRZÁČEK Josef, ADAMENKO Vasyl.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Marián Vahil'a
Tip experta: výhra domácích

Morávky doma vyhrají a užijí si titul.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích