2:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice vybojovaly bod v Lipníku


Branky


21. D. Vozár , 32. Z. Svoboda - 7. T. Kutálek (vl.) , 15. D. Janíček
7

Fotbalisté Lipníku si v domácím zápase s Třebelovicemi připsali pouze bod za remízu 2:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí srovnali dvougólovou ztrátu

Lipník přivítal na svém hřišti fotbalisty z Třebelovic. Třebelovicím se v poslední době nepotýká s dobrou formu, což jsem en potvrdilo v domácím zápase s hůře postaveným Novými Syrovicemi. Třebelovice svému soupeři nedokázaly vstřelit jedinou branku a podlehl po jediné obdržené brance 0:1. Lipníku se také nedaří, když na svém hřišti nestačil na tým jara z Hartvíkovic, kterým podlehl jasně 1:4. Na podzim zvítězil Lipník v Třebelovicích 4:3. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Začátek utkání vyšel náramně hostům. V 7. minutě jim k tomu dopomohl domácí hráč Tomáš Kutálek, který nasměroval míč do vlastní branky - 0:1. V 15. minutě se hostům dokonce podařilo odskočit zásluhou Dušana Janíčka na 0:2. To byla pro domácí studená sprcha, ze které se brzy oklepali. Ve 21. minutě nejprve snížil na 1:2 Dominik Vozár a ve 32. minutě vyrovnal na 2:2 Zbyněk Svoboda - 2:2. Utkání tak začalo prakticky od znovu a diváci doufali v obrat svého týmu. 

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

Ve druhém poločase se ale již žádný tým prosadit nedokázali. Šance ke skórování byly, ale skóre zápasu se již do konce utkání nezměnilo. Lipník se tak rozloučil se svými fanoušky remízou 2:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Třebelovice
Máca Marek, hrající trenér: Do utkání jsme vstoupili celkem dobře, kdy jsme se rychle dostali do dvoubrankového vedení, ale poté jsme domácícm díky vlastím chybám darovali dva góly. Ve druhé polovině už to byl fotbal pouze od vápna k vápnu bez šancí na skórování. Zasloužená remíza.



Sestavy


Hajduk Lipník
A. Horký [-] - T. Kutálek [-] , M. Tretera [-] , Š. Vala [-] , J. Procházka [-] - A. Kisela [-] , V. Mašeja [-] (74. R. Petříček [-] ) , Z. Svoboda [-] , M. Vala [-] - D. Vozár [-] (81. T. Kratochvíl [-] ) , L. Žák [-] (74. M. Peštál [-] ) -

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - O. Jurka [-] , D. Janíček [-] , M. Máca [-] , O. Kemsa [-] , S. Michal [-] (87. M. Dvořák [-] ) , J. Jurka [-] , K. Skoumal [-] , T. Brychta [-] (73. V. Kotačka [-] ) , M. Kabelka [-] , R. Jurka [-]

ŽK: 56. M. Nesiba , 86. S. Michal .
Hráči zápasu: Z. Svoboda - D. Janíček .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - ADAMENKO Vasyl, LIUSIK Dmytro.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Oboum týmům se nyní tolik nedaří a body se tak budou dělit.

Tip: výhra domácích