K. Mrňa 39.
3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


10

V souboji o poslední a asi i sestupující místo se utkal Studenec s Koněšínem a z výhry se radovali domácí, kteří zvítězili na jaře poprvé 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Domácí nastoupili k utkání o poslední příčku tabulky okresního přeboru. Dá se říci, utkání jara. Domácí získali za jarní část soutěže pouhý bod. Pro nepřítomnost hlavního rozhodčího se začalo o 20 minut později.  Koněšín od začátku dobře kombinoval a využíval rychlost obou křídel v útoku. V 6. minutě šance Nováčka, V 7. minutě únik Čermáka. V 17'. minutě únik Konečného po levé straně, sám na bránu, střela po zemi podle brankáře - 0:1.První šance domácích byla ve 28. minutě . Roh zahrál Kučerňák a hlavička Holoubka skončila nad bránou hostů. Pak následovalo několik šancí Koněšína. Ve 39. minutě domácí zahrávali trestný kop. Míč si postavil Karel Mrňa. Vzdálenost 30 metrů. Následovala neskutečná bomba, která skončila v šibenici Macháčkovi branky - 1:1. Celý první poločas byli hosté rychlejší a lépe kombinovali.

Domácí rozhodli ve druhé půli

Změna nastala na začátku druhé půle. Ve 49. minutě Strnad Jiří zatáhl míč po pravé straně, namazal Karlu Mrňovi před bránu. Volej  a skóre 2:1 pro domácí. Hostům se přestalo dařit a domácím to stačilo na poklidnou hru. Rozhodnutí padlo v 73. minutě . Kombinační brejk domácích Strnad Jiří, Mrňa, Matějek - sám na branku , střela po zemi těsně podli brankáře - branka na konečných 3:1. V domácí sestavě dohrávalo utkání šest hráčů s věkem 40 let a vív. 


Sestavy


TJ Sokol Studenec
L. Pokorný [-] - R. Turoň [-] , J. Nováček [-] , P. Rousek [-] , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , J. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] , P. Strnad [-] , P. Matějek [-] , L. Matějek [-]


Hráči zápasu: K. Mrňa .
Počet diváků: 226.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Herbrych
Tip experta: výhra hostů

Koněšín po špatném podzimu sbírá na jaře body, Studenec naopak klesá tabulkou. Věřím teď více hostům.