0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Syrovice vyválčily v Třebelovicích výhru


Branky


10

Fotbalisté Třebelovic si na svém hřišti připsali proti Novým Syrovicím překvapivou porážku 0:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V záchranářském souboji se hrál od začátku vyrovaný, avšak nepřesný fotbal odpovídající tymům bojujících o záchranu Okřesního přeboru. Hned  v1. minutě mohl poslat do vedení domácí Máca, ale ve slibné příležitosti přehodil jak brankáře, tak branku hostujících Syrovic. Poté už se oba celky dostávaly do šancí pouze sporadicky po nějaké chybě v obranných řadách. Více příležitostí v prvním poločase měli Nové Syrovice, ale laxnost v zakončení znamenala poločasovou remízu 0:0.

 

 

 

 

 

 

Hosté rozhodli jediným gólem ve druhé polovině

Ve druhém poločase byli domácí aktivnějším týmem a hrálo se především na polovině hostů, které v tu chvíli spoléhali pouze na rychlé protiútoky vedené přes Dubského. Do vedení mohli jít domácí po hodině hry, kdy domácí Jan Jurka z malého vápna trestuhodně zahodil tisíciprocentní šanci a tak o pár minut později přišel trest. Dubský si naskočil na roh Železného a poslal hosty do vedení - 0:1. Domácí opařeni inkasovanou brankou se ve hrající křeči na nic nezmohli a hosté tak pohodlně ubránili těsné vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč a trenér: Do utkání jsme chtěli vlítnou, brzy rozhodnout, ale vůbec se nám to nepodařilo. Individuální chyby všech z nás znamenaly křečovitý výkon a tristní finální koncovka podtrhla naše výkony z poslední zápasů.




Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - O. Jurka [-] , J. Sedláček [-] , D. Janíček [-] (53. K. Skoumal [-] ) , M. Máca [-] , S. Michal [-] , J. Rakušan [-] (59. O. Kemsa [-] ) , J. Jurka [-] , M. Kabelka [-] , T. Brychta [-] , R. Jurka [-]

SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - J. Železný [-] , J. Vlček [-] , D. Kabelka [-] (50. J. Dubský [-] ) , L. Ferdan [-] (78. J. Pojezný [-] ) , R. Janoušek [-] , M. Procházka [-] , T. Lang [-] , J. Marek [-] , M. Havelka [-] (88. J. Tržil [-] ) , M. Havelka [-]

Hráči zápasu: M. Kabelka - P. Novák .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: KŘEN Filip - JÁN Jiří, SEDLÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Herbrych
Tip experta: výhra domácích

Ačkoli Syrovice v posledním kole vysoko zvítězili, Třebelovice využijí domácího prostředí a vyhrají.