6:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice po vysoké výhře nad Myslibořicemi do čela tabulky


Branky


43. M. Pařízek , 57. K. Svoboda (p.) , 70. V. Novotný , 74. K. Svoboda , 80. J. Horecký , 85. M. Novák (p.)
10

V obrovském šlágru kola se v zápase druhých Moravských Budějovic a vedoucích Myslibořic radovali z vysoké výhry domácí, kteří se tak vyšvihli do čela tabulky 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Sobotní odpoledne nabídlo zápas o první místo v tabulce. Dvě stovky diváků sledovaly opatrný začátek, kdy se ani jeden tým nechtěl dopustit chyby. Tu přeci jen vyrobil hostující Vojtěch Čapoun, který přihrávkou na střed našel pouze Tomáše Kyzlinka, který po krátkém průniku vyzval ke skórování Kamila Svobodu. Jeho zakončení z hranice šestnáctky však bylo zablokováno. Z následného rohu vznikl brejk Myslibořic. Jan Fňukal se rozběhl k dlouhému sprintu, ale jeho dělovku bravurně vyrazil domácí brankář Miroslav Novák. Podruhé bylo rušno před brankou hostí v 17. minutě. Tomáš Kyzlink zatáhl míč až do šestnáctky hostí a byl faulován. Sudí Ivo Nováček však neměl odvahu penaltu zapískat. Tato situace se opakovala i o deset minut později. Tentokrát byl však v pokutovém území, naprosto mimo fotbalové dění, poslán k zemi nabíhající kapitán Martin Pařízek, ale sudí Ivo Nováček byl i tentokrát k hostům velmi shovívavý. První velká příležitost domácích fotbalistů přišla dvě minuty před koncem prvního poločasu. Tomáš Kyzlink vyzval míčem za obranu ke skórování kapitána Martina Pařízka a ten s klidem přehodil vyběhnuvšího Miroslava Hrušku- 1:0. Myslibořice mohly po velmi vyrovnané první půli zaslouženě srovnat v nastaveném čase. Jan Fňukal utekl všem na levé straně hřiště, přetaženým míčem našel Josefa Matouška, který vrátil míč na penaltový puntík Miroslavu Ludvíkovi, jenže ten osamocený před Miroslavem Novákem mířil vysoko nad. Poločas tak skončil 1:0.

Domácí se po pauze rozstříleli

Druhá půle byla již jasně v režii domácích plejerů, kteří s postupem času naprosto rozebrali defenzivu dosavadního lídra soutěže. V 57. minutě byl ve vápně nedovoleně zastaven Jan Horecký a sudí Ivo Nováček se již do třetice k odpískání pokutového kopu přeci jen odhodlal. Penaltu si postavil Kamil Svoboda a zvýšil na 2:0. Myslibořice celý zápas hrozily pouze Janem Fňukalem a od této branky se už prakticky nedostaly k ohrožení domácí svatyně. Góly však padaly na druhé straně. Po rohovém kopu se totiž ve skrumáži ve vápně hostí nejlépe zorientoval Vlastimil Novotný a míč doklepl mimo Hruškův dosah - 3:0. Již tak rozložené Myslibořice o čtyři minuty na to ještě více zmrazil Kamil Svoboda. Tomáš Kyzlink mu nahrál přesně mezi obránce a Kamil Svoboda si tváří v tvář Hruškovi počínal jako velký šutér - 4:0. V destrukci vedoucího celku soutěže pokračoval v 80. minutě Jan Horecký, jenž si po hezkém ťukesu našel dostatek prostoru ve velkém vápně a podél Hrušky skóre navýšil - 5:0. Aby toho nebylo pro hosty málo, byl v 85. minutě ve vápně znovu faulován Jan Horecký a penaltu s přehledem proměnil brankář Miroslav Novák - 6:0. Domácí hráči tak v tomto utkání zaslouženě zvítězili a dvě kola před koncem soutěže se dostali do vedení v soutěži.



Ohlasy k zápasu


První poločas se hrála vyrovnaná partie. Dlouho jsme se nemohli dostat do nějaké větší šance a když už jsme se do ní dostali tak přišly, hodně jemně řečeno, dva diskutabilní momenty. Naopak Myslibořice měly na druhé straně velkou šanci zápas srovnat, ale bohužel pro ně jejich hráč mířil v nastavení první půle hodně nepřesně. Druhý poločas jsme podali asi nejlepší výkon na jaře a trošku jsme se přiblížili tomu, jak bychom měli hrát. I přesto, že jsme nakonec nějaké góly dali, mohli jsme jich dát daleko víc. Ve vší úctě k Myslibořicím si myslím, že poslední dva zápasy pro nás budou složitější než byl tento.
TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: První poločas to byla vyrovnaná partie, bohužel jsme na konci prvního poločasu dostali branku a k naší smůle v samotném konci prvního poločasu netrefili prázdnou branku. Zápas však zlomila naprosto zbytečná penalta. Mrzí mě, že po druhé obdržené brance hráči úplně rezignovali a nechali si nasázet tolik branek. Každopádně gratuluji soupeři, výhru si zcela jistě zasloužili.



Sestavy


SK Moravské Budějovice
M. Novák [-] - J. Čech [-] , M. Neubauer [-] , J. Kosmák [-] (74. O. Fedra [-] ) , K. Svoboda [-] (84. F. Nguyen [-] ) , M. Pařízek [-] (55. M. Premar [-] ) , J. Horecký [-] , T. Kyzlink [-] , P. Benda [-] , J. Benda [-] , V. Novotný [-] (84. J. Kodajek [-] )

TJ Myslibořice
M. Hruška [-] - V. Čapoun [-] (52. T. Kratochvíl [-] ) , M. Šoustal [-] , B. Mencák [-] (55. F. Hvězda [-] ) , S. Marek [-] - D. Kunčík [-] (67. J. Nevoral [-] ) , J. Matoušek [-] , J. Horák [-] , M. Ludvík [-] (67. L. Macháček [-] ) - P. Vejvoda [-] (55. O. Dufek [-] ) , J. Fňukal [-] -

ŽK: 17. T. Kyzlink , 61. M. Premar - 24. S. Marek , 48. V. Čapoun .
Hráči zápasu: M. Pařízek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Nováček Ivo - ŠIMKA Jaroslav, SOUČEK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Herbrych
Tip experta: remíza

Myslibořicím se poslední zápasy moc nedaří, navíc hrají venku, myslím si ale, že bod se jim v tomto zápase podaří získat a zůstanou po tomto kole první.