1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice nečekaně padly s Výčapy


Branky


7

Vedoucí tým soutěže z Myslibořic doma nečekaně padl s Výčapy a velmi vážně si komplikuje postup do vyšší soutěže 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Pokud se Myslibořice chtěli vyhnout přímé konfrontaci o první místo s Moravskými Budějovice, bylo zapotřebí porazit na jaře živou vodou polité Výčapy. Zápas začal se silného větru opatrně z obou stran. Po oťukávané přišel v 15. minutě zlom a to vlastní gól domácích, Michal Šoustal odkopával míč z brankové čáry po skrumáži v brankovišti, ale tak nešťastně, že trefil Filipa Hvězdy a od něj se míč odrazil do branky a Výčapy se tak dostali zcela zadarmo na koně. Poté chybou hostující stoper Jeleček vybídl k samostatnému nájezdu Jana Fňukala, ten však nabídnutou tutovkou pohrdl a jeho pokud o přehození hodně vyběhlého brankáře Semeráda skončil mimo opuštěnou branku. Poté hrozil dál Jan Fňukal, nejprve orazítkoval levou tyčku a o pár minut pro změnu druhou tyčku Výčapské branky, ke smůle domácích se ani jedna střela neodrazil směrem do branky a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

 

 

Hosté urvali výhru ve svůj prospěch

Ve druhém poločase domácí Myslibořice přidali a hned to šlo na hřišti vidět, v 63. Minutě už byl Matěj Semerád krátký na dobře umístěnou střelu Jana Fňukala a bylo vyrovnáno. Domácím se však nedařilo vytvořit si nějaký souvislejší tlak, neboť se hra hodně kouskovala. Remízový stav do konce zápasu nevydržel, po přímém kopu míč propadl na zadní tyčku, kde číhal nikým nehlídaný David Změškal a ten uklidil míč do branky a změnil ukazatel na stav 1:2. Na konci zápasu mohli ještě domácí zahrávat pokutový kop, ale rozhodčí vytáhl faul na Ondřeje Dufka přesně na hranici velkého vápna a z následujícího přímého kopu nic nebylo a tak se hosté z Výčap mohli radovat z výhry 1:2.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: K zápasu jsme nepřistoupili s takovou důležitostí, jakou zápas měl. Jsme pod dekou, nedaří se nám, nemáme vůbec štěstí, nezbývá nám nic jiného, než si je zpět přiklonit na svoji stranu bojovností, jinak to nepůjde. Kdy jindy tuto nepříznivou sérii zlomit než příští týden v zápase o všechno, v přímém souboji o první místo v Moravských Budějovicích.




Sestavy


TJ Myslibořice
M. Hruška [-] - V. Čapoun [-] (65. J. Nevoral [-] ) , M. Šoustal [-] , S. Marek [-] , D. Kunčík [-] (65. L. Macháček [-] ) - F. Hvězda [-] (65. B. Mencák [-] ) , J. Matoušek [-] , J. Horák [-] , M. Ludvík [-] - J. Fňukal [-] , L. Svoboda [-] (46. O. Dufek [-] ) -

Sokol Výčapy
M. Semerád [-] - S. Renát [-] , M. Semerád [-] , J. Pecka [-] , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] , T. Matoušek [-] (88. R. Nikrmajer [-] ) , T. Pecka [-] , D. Zmeškal [-] , M. Kouřilek [-] , L. Jeleček [-]

ŽK: 80. J. Matoušek - 56. O. Pánek , 80. T. Matoušek .
Hráči zápasu: V. Čapoun - M. Semerád .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - JÁN Jiří, PALÁT Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Marián Vahil'a
Tip experta: výhra domácích

To bude tvrdý boj, kde to asi bude i nějaká červená karta, a výhra Myslibořic.

Tip: výhra domácích