Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčapy zdolaly Horní Újezd


Branky


9

Fotbalisté Horního Újezdu si v zápase na hřišti Výčapů odvezli porážku v poměru 5:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí třikrát udeřili

Výčapy přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Horního Újezdu. Výčapy si v minulém kole připsaly výhru na půdě posledního Koněšína a nadále patří k nejlepším celkům jarní části, kteří si alespoň vylepšili svoje bodové postavení v tabulce . Horní Újezd zase předvádí vyrovnané výkony, které ho řadí do klidného středu tabulky. V posledním domácím zápase si Horní Újezd připsal jeden bod za remízu 1:1 proti Hajduku Lipník. Na podzim zvítězil na své půdě Horní Újezd 3:1. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Domácí se do svého soupeře zakousli a ve 13. minutě se mohli radovat z vedoucí branky, o kterou se postaral David Zmeškal - 1:0. Výčapy byly očividně při střelecké chuti, což podtrhl v 18.  minutě Jan Pecka - 2:0. Hosté tak nebezpečí nebyli, a tak se do střelecké listiny opět zapsali domácí, za které vstřelil svou druhou branku ve 33. minutě David Zmeškal - 3:0. Do kabin tak odcházeli mnohem spokojeni domácí borci. 

Domácí si výhru pohlídali

Hosté sice hned ve 46. minutě snížili Adamem Bartesem na 3:1, ale domácí drama nepřipustili. V 70 minutě totiž Jan Pecka svou druhou brankou navýšil skóre na 4:1 a na konečných 5:1 pak skóroval Matěj Semerád. 



Sestavy


Sokol Výčapy
M. Semerád [-] - L. Jeleček [-] , S. Renát [-] (80. R. Nikrmajer [-] ) , M. Semerád [-] , R. Večeřa [-] , O. Pánek [-] , T. Matoušek [-] (46. D. Matoušek [-] ) , T. Pecka [-] , D. Zmeškal [-] , R. Zmeškal [-] , J. Pecka [-]

TJ Sokol Horní Újezd
R. Durda [-] - M. Řezáč [-] , M. Řezáč [-] , A. Bartes [-] , O. Uličný [-] , J. Homolka [-] , M. Čermák [-] , M. Zvěřina [-] (72. T. Sigmund [-] ) , Š. Čermák [-] , J. Pivoňka [-] (46. L. Loucký [-] ) , T. Vávra [-] (78. V. Štaffa [-] )

Hráči zápasu: D. Zmeškal , J. Pecka .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KŘEN Filip - VÍDENSKÝ Bohumil, PALÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Michal Kopuletý
Tip experta: remíza

Minulý víkend jsem byl na zápase Koněšín – Výčapy a výkon Výčap se mi moc líbil.Na míči byli vážně silní a proto si troufám tvrdit, že doma Újezd porazí

Tip: výhra domácích