Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť B nečekaně porazila Vladislav


Branky


9

Fotbalisté Náměšťě B zvítězili na svém hřišti nad třetí Vladislaví 4:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si v první polovině zastřílely

V sobotním velice kvalitním utkaní využili domácí začátek zápasu a rychle odskočili do dvou golového vedení. To se trefili v 8. minutě Mojmír Matoušek a v 10. minutě Filip Tomek - 2:0. Poté soupeř snížil v 26. minutě Petrem Petze ,ale to domácí nesložilo a přidali další dvě branky o které se postaral domácí kanonýr Jiří Eliáš a poločas  zaslouženě ovládli 4:1.

Hosté už jen snížili

Druhý poločas byl festival spalených šancí. Hosté domácí zatlačili a zaslouženĕ snížili na 4:3 Adamem Svobodou a Jakubem Slívou. Poté měli domácí pár tutových priležitostí na ukončení zápasu, ale všechny střely letěly mimo zařízení. Diky bojovnému výkonu celého týmu brali domácí tři body. 



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Eliáš Jiří, hráč: V dnešním velice kvalitním utkaní jsme využili začátek zápasu a rychle odskočili do dvou golového vedení, poté soupeř snížil ,ale to nás nesložilo a přidali jsme další dvě branky a poločas jsme zaslouženě ovládli 4:1. Druhý poločas byl festival spalených šancí, hosté nás zatlačili a zaslouženĕ snížili na 4:3. poté jsme měli pár tutových priležitostí na ukončení zápasu, ale všechny střely letěly mimo zařízení. Diky bojovnému výkonu celého týmu brali domácí tři body.




Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
A. Štolfa [-] - T. Jabůrek [-] , V. Kopuletý [-] (86. F. Junášek [-] ) , M. Štolfa [-] , M. Chadim [-] , F. Tomek [-] , M. Matoušek [-] (62. M. Křivánek [-] ) , J. Eliáš [-] (90. M. Sobotka [-] ) , M. Lokaj [-] , L. Vrba [-] , M. Veselý [-]

TJ Vladislav
J. Nejerál [-] (46. P. Otruba [-] ) - J. Martinovský [-] , J. Slíva [-] , J. Orálek [-] - D. Veleba [-] , F. Macek [-] (68. M. Hort [-] ) , M. Nevoral [-] , F. Nováček [-] , P. Petz [-] - D. Svoboda [-] (62. P. Vyletěl [-] ) , O. Krátký [-] -

ŽK: 22. V. Kopuletý , 64. F. Tomek , 82. M. Veselý - 13. D. Svoboda .
Hráči zápasu: F. Tomek - J. Slíva .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: HOLÝ Petr - MARTÉNEK Aleš, CEJNAR Maik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Michal Kopuletý
Tip experta: výhra hostů

Hra Vladislavi se mi docela líbí a proto věřím, že si dokáže odvézt z Vícenic tři body.

Tip: výhra domácích