2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav s Moravskými Budějovicemi se rozešly smírně


Branky


13

Ve šlágru kola si domácí Vladislav připsala proti Moravským Budějovicím jeden bod za remízu 2 :2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

V  nedělním odpoledni se hrál oboustranně atraktivní kombinační fotbal, kdy obě mužstva chtěla zvítězit. Tento pohledný fotbal ocenili diváci nejen obou mužstev, ale i diváci z dalších koutů okresu. Do vedení se dostali domácí, kdy po střele do tyče pohotově dorazil míč do branky František Nováček - 1:0. 

 

 

 

Hosté urvali remízu

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a po závaru na malém vápně se jim podařilo Janem Horeckým srovnat - 1:1. Domácí se rychle vzpamatovali z obdržené branky a vedení na svoji stranu podtrhl brankou František Macek - 2:1. Hosté se hnali za vyrovnáním což se jim krásnou střelou o tyč podařilo zásluhou Jana Horeckého - 2:2. V závěru chtěli obě mužstva zvítězit, ovšem proti byli svými zákroky brankáři, a proto utkání o 2. místo OP skončilo remízou.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: Velice atraktivní utkání s šancemi na obou stranách, kdy obě mužstva chtěla zvítězit a podle toho fotbal vypadal. Malinko nás mrzí promarněné šance v prvním poločase, který jsme jednoznačně měli vyhrát vyšším rozdílem. Je nutno podotknout, že i naše 3 nastřelená břevna v takém utkání jen tak nevidí.




Sestavy


TJ Vladislav
P. Otruba [-] - V. Paločko [-] , J. Martinovský [-] , M. Chalupa [-] , J. Orálek [-] (72. P. Petz [-] ) - D. Veleba [-] , F. Nováček [-] , M. Nevoral [-] , F. Macek [-] (86. M. Hort [-] ) - P. Vyletěl [-] , O. Krátký [-] (72. D. Svoboda [-] )

SK Moravské Budějovice
M. Novák [-] - T. Kyzlink [-] , P. Benda [-] (61. V. Dušek [-] ) , M. Premar [-] (61. F. Nguyen [-] ) , M. Neubauer [-] (86. M. Premar [-] ) , M. Pařízek [-] , J. Horecký [-] , J. Čech [-] , J. Kosmák [-] (61. K. Svoboda [-] ) , J. Benda [-] , V. Novotný [-]

Hráči zápasu: F. Nováček - J. Horecký .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: KŘEN Filip - VÍDENSKÝ Bohumil, MARTÉNEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Herbrych
Tip experta: remíza

Ve šlágru kola, kdy se utká druhý se třetím týmem, očekávám vyrovnané utkání s dělbou bodů.

Tip: výhra domácích