Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

14.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelci A.F.C. na jaře při chuti


Branky


0
Humpolečtí matadoři v jarní části zatím pálí ostrými a tentokrát to odnesli hosté z Častrova. Častrovští přijeli do Humpolce pouze v deseti hráčích a v utkání to bylo znát. Od začátku se hrálo podle domácích not. 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 8´ minutě předvedla dvojice humpoleckých útočníků Čeleda a Žáček pohlednou kombinaci, kterou zakončil přesnou ranou prvně jmenovaný. O dalších pět minut později se domácí opět prezentovali rychlou kombinací, ale Čeleda tentokrát branku těsně minul. Chvíli potom střílel z hranice vápna Štěpán, ale ani jeho střela se do branky nevešla. Ve 20. minutě trefil domácí Klofáč pouze tyč a odražený míč poslal kanonýr Marousek nad branku. Ve 24´ minutě neproměnil 100% šanci domácí Pavel Žáček. Z následného rohu, ale už udeřilo, to když se nádhernou ranou z voleje trefil Jaroš. Dalších pohyb ve skóre zajistil přesnou ranou z hranice vápna ve 28´ minutě Žáček. Domácí pokračovali ve velice aktivní hře, ale také v zahazování šancí. Marouskovu střelu z dálky vyrazil brankář Másilko, Klofáč mířil nad a Štěpánovu ránu zastavila branková konstrukce.

 

Jak první poločas skončil, tak druhý začal. Němec pálil z 20 metrů nad a Marousek sice lobem brankáře hostí překonal, ale jeho střela skončila těsně vedle. Až v 58´ minutě se domácí opět prosadili, a to díky hlavičce velmi aktivního Marouska. Za další dvě minuty zvyšoval již na 5:0 po samostatné akci Pavel Štěpán. 70´ minuta přinesla hostům ojedinělou možnost přečíslení, ale ti s nabídnutou šancí nenaložili dobře. V 72´ minutě se po přesné přihrávce Štěpána trefil domácí Hendrych. Hosté se prezentovali ještě jedním rychlým protiútokem, ale zakončili ho jako ten předchozí, tedy nepřesně. Sedmou branku do sítě Častrova přidal krásnou ranou v 78´ minutě Němec a skóre celého zápasu uzavřel v 84´ minutě svým druhým gólem v utkání Jaroš.

Utkání podle očekávání přineslo jednoznačnou partii domácích a konečné skóre je pro hosty ještě milosrdné.

 



Ohlasy k zápasu


Humpolec
Martin Havel (trenér): Dnes jsme si vytvořili velké množství šancí a prezentovali se velice aktivní hrou. O vyrovnanosti našeho kádru mluví to, že o osm branek se postaralo hned sedm hráčů. Jedinou kaňkou na dnešním utkání je zranění Václava Zástěry.




Sestavy


Humpolec
R. Decastelo [-] - R. Němec [-] , V. Sávi [-] , J. Onderka [-] , A. Horký [-] (46. K. Holčík [-] ) - J. Klofáč [-] , V. Zástěra [-] (5. P. Štěpán [-] ) , K. Marousek [-] (65. M. Havel [-] ) , L. Jaroš [-] - T. Čeleda [-] (62. M. Hendrych [-] ) , P. Žáček [-] -

TJ Sokol Častrov
J. Másilko [-] - J. Rešl [-] , V. Bečka [-] , J. Pomikáček [-] , P. Lapka [-] , L. Lapka [-] , M. Fojt [-] , J. Houška [-] , J. Fuxa [-] , P. Marek [-]

Místo: Humpolec. Počet diváků: 25. Rozhodčí: BLAŽEK Jiří - DUBA Pavel (N), MARŠÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.