L. Jeleček 23. (p.)
1:2
(1:2)
10. D. Svoboda (p.)
30. P. Petz
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav zvítězila ve Výčapech


Branky


23. L. Jeleček (p.) - 10. D. Svoboda (p.) , 30. P. Petz
13

Fotbalisté z Vladislavi si ve Výčapech připsali další jarní výhru v poměru 1:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Výčapy přivítaly na svém hřišti Vladislav. Výčapy si v minulém kole přivezly jeden bod z Nových Syrovic a jsou tak nadále na jaře neporaženým týmem. Vladislav hraje na jaře také skvěle, o čemž svědčí jejich poslední jasné vítězství 5:0 z Lipníkem na domácím hřišti. Oba celky patřily poslední ročníky ke špičce tabulky a tak se dala očekávat velmi kvalitní a zajímavá podívaná. Na podzim jednoznačně zvítězila Vladislav, takže měly Výčapy svému soupeři co vracet. Zápas se hrál za velmi příjemného fotbalového počasí. Ze začátku zápasu se oba celky nejprve zastřelovaly, a tak první branka padla ve 10. minutě, kdy rozveselil hostující příznivce David Svoboda z proměněného pokutového kopu - 0:1. Domácí se ale dočkali vyrovnávací branky, když ve 23. minutě dával na 1:1 Lukáš Jeleček . Ale domácí se dlouho neradovali z gólu, protože ve 30. minutě vrátil hostům vedení Petr Petz, který tak stanovil poločasové skóre na 1:2.

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

Ve druhém poločase se sice domácí borci snažili o vyrovnání, ale hostující pozorná obrana již Výčapům skórovat nedovolila, a tak se všechny tři body nakonec stěhoval do Vladislavi. 



Ohlasy k zápasu



TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: V závěru utkání nás podržel skvělým zákrokem brankář, a proto si z tohoto bojovného utkání odvážíme vítězství.



Sestavy


Sokol Výčapy
M. Semerád [-] - L. Jeleček [-] , S. Renát [-] , J. Pecka [-] , V. Nikrmajer [-] , D. Matoušek [-] (46. M. Semerád [-] ) , T. Matoušek [-] , T. Pecka [-] , D. Zmeškal [-] (72. R. Večeřa [-] ) , R. Zmeškal [-] , O. Pánek [-]

TJ Vladislav
J. Nejerál [-] - J. Slíva [-] , J. Martinovský [-] , F. Nováček [-] (76. P. Otruba [-] ) - P. Petz [-] (66. M. Hort [-] ) , J. Orálek [-] , D. Veleba [-] (85. O. Krátký [-] ) , M. Nevoral [-] , F. Macek [-] (76. K. Čihal [-] ) - D. Svoboda [-] , P. Vyletěl [-]

ŽK: 77. R. Zmeškal - 6. F. Nováček , 68. M. Hort .
Hráči zápasu: J. Nejerál , D. Svoboda .
Počet diváků: 138. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - ADAMENKO Vasyl, MARTÉNEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Tak to asi vypadá na remízové kolo. Oba mančafty předvádějí na jaře skvělé výkony.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů