1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 15:00

20.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice doma vyhrály nad Horním Újezdem


Branky


12

Fotbalisté Hartvíkovic zvítězili v dalším jarním domácím zápase, tentokrát nad Horním Újezdem 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

 

 

Hartvíkovičtí byly od začátku malinko aktivnější, ale dlouho se nedařilo do zjištěné obrany hostů nabourat. Až v 20’ domácí útočník Křivánek se dostal svou dravostí do šance, ale už nedokázal přesně zakončit. Poté se hra přelévala spíše před šesnáctkami obou branek. Ke konci poločasu se opět dobře hrající útočník Křivánek dostal do příležitosti, ale opět nemířil přesně. 

 

 

Domácí rozhodli ve druhé půli

V druhém poločase se hosté ještě více zatáhli a po většinu jen bránili. Domácí se ale dlouho nemohli prosadit, až v 60’ přenesl hru David Kopuletý až na Nováčka, ten z první vracel před bránu a Horký se nemýlil. Až poté hosté malinko otevřeli hru a domácí se začli postupně dostávat do více šancí, ale několikrát střídající Sýkora, ani Křivánek už míč do sítě nedopravili a tak se museli domácí strachovat až do závěrečného hvizdu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Hadraba Luděk, trenér: Dnes hlavně spokojenost se třemi body. Dlouho nám trvalo vstřelit úvodní branku a když pak máte několik příležitostí na pojištění výsledku, tak v koncovce jsme dost neúspěšní!!




Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - D. Outulný [-] , M. Outulný [-] , K. Sýkora [-] , P. Křivánek [-] , M. Záviška [-] (20. M. Kopuletý [-] ) , R. Sýkora [-] - V. Hadraba [-] , D. Horký [-] , D. Kopuletý [-] (72. J. Sýkora [-] ) , V. Nováček [-] - -

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - J. Homolka [-] , M. Čermák [-] , M. Řezáč [-] , Š. Čermák [-] , J. Pivoňka [-] (46. M. Václavek [-] ) , V. Pavlík [-] (20. T. Vávra [-] ) , M. Řezáč [-] , A. Bartes [-] (63. D. Špaček [-] ) , M. Ošmera [-] , O. Uličný [-] (77. D. Vošický [-] )

ŽK: 68. M. Václavek .
Hráči zápasu: P. Chalupa , P. Křivánek - M. Ošmera .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - CHYTKA Šimon, BAZALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Opět vyrovnaný zápas, který může dopadnout jakkoliv

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů