T. Kyzlink 15.
T. Kyzlink 86. (p.)
2:2
(1:1)
19. T. Lang (p.)
61. M. Sosnar
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice ztratily s Novými Syrovicemi


Branky


15. T. Kyzlink , 86. T. Kyzlink (p.) - 19. T. Lang (p.) , 61. M. Sosnar
14

Moravské Budějovice si na svém hřišti připsaly pouhý bod s Novými Syrovicemi v poměru 2:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

První vážnou příležitost měly v zápase hosté. Ve 14. minutě se z velké dálky do míče opřel Dubský a vyznamenat se musel v brance Miroslav Novák. O minutu později si zopakovali spolupráci z minulého týdne Matouš Neubauer s Tomášem Kyzlinkem. Matouš Neubauer přihrával a Tomáš Kyzlink z otočky pálil přesně na zadní tyč - 1:0. Vedení však domácímu mužstvu dlouho nevydrželo. Po standardní situaci a souboje Martina Pařízka s Dubským se pískala penalta pro Nové Syrovice. Hostující Lang proměnil - 1:1. Ve 20. minutě začalo pálení brankových příležitostí domácího týmu. Závar ve vápně nedokázali přetavit ve vedoucí branku ani Josef Kosmák, ani Filip Nguyen, který z hranice malého vápna trefil ležícího Pavla Nováka v bráně Nových Syrovic. Na krátko rozehraný přímý kop ze 27. minuty znamenal nebezpečí pro domácí branku, ale Dubský v pádu zakončil pouze do Miroslava Nováka. Ve 31. minutě se opět ve vápně uvolnil Tomáš Kyzlink, ale z totožné pozice jako při první brance napálil pouze brankáře. Ve 33. minutě se Filip Nguyen prosadil, ale jeho gólová dorážka byla z ofsajdu. Ve 37. minutě se do vzduchu na centr Vojtěcha Duška vyšrouboval Jan Benda, ale mířil hlavou těsně mimo tři tyče. Největší tutovku spáli o dvě minuty na to Filip Nguyen, kterého vyzval ke skórování Tomáš Kyzlink. Filip Nguyen však těsně za malým vápnem nechal vyniknout hostujícího brankáře. Dvě minuty před koncem hrací doby pálil z voleje Martin Pařízek. Jeho pokus byl zastaven na hranici šestnáctky, ne-li v ní rukou hostí. Píšťalka však zůstala němá.

 

 

 

 

Také ve druhé půli oba týmy vstřelily po jednom gólu

 

Druhý poločas začal přesně jako skončil první. Hned v první minutě trestný kop Tomáše Kyzlinka zachytil míč na hranici penaltového puntíku jasně rukou Dubský, ale sudí Kalášek nechtěl o penaltě nic slyšet. V 55. minutě vysunul Martin Pařízek uličkou Tomáše Kyzlinka, ale tomu scházely centimetry. Po hodině hry přišel jako blesk z čistého nebe brejk hostí a při první návštěvě útočené poloviny přeloboval Miroslav Sosnar vyběhnutého Miroslava Nováka - 1:2. Od té chvíle domácí prakticky neopustili soupeřovu polovinu, ale všechny akce ztroskotávaly na kopačkách obětavě bránících hostů. V 74. minutě si postavil míč za vápnem k trestňáku Jan Čech, ale hostující Novák byl opět připraven. Ten se vyznamenal i minutu na to, když zblokovanou střelu kapitána Martina Pařízka dokázal doslova vzít z kopačky na zadní tyči číhajícího Tomáše Kyzlinka. V 76. minutě utekl hostujícím obráncům střídající Ondřej Fedra, ale z úhlu dokázal vybojovat pouze rohový kop. V 83. minutě si našel odražený míč na vápně Tomáš Kyzlink, ale z dobré pozice překopl. Zaslouženého vyrovnání se domácí jedenáctka dočkala v 86. minutě. Tomáš Kyzlink byl ve vápně faulován exbudějovickým Milanem Procházkou a sám penaltu proměnil - 2:2. Šanci na vítězství měl ještě v 90. minutě na kopačce Jan Horecký, ale jeho přímý kop mířil nad břevno. 



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice
Kyzlink Tomáš, hráč: Zápas nabídl již klasický obrázek našeho jarního herního projevu. Nemáme pohyb, nejsme schopni přejít jeden na jednoho a ztrácíme jednoduché míče, což nás stojí spoustu sil. Narazili jsme na brejkově a velmi tvrdě hrajícího soupeře, což je dlouhodobě naše achilova pata. V prvním poločase jsme nedali snad nemožné a nechali tím soupeře ve hře. Ten toho dokonale využil z ojedinělé šance ve druhé půli a my pak už jen dobývali. Když jsme se dostali na dostřel, tak nás vychytal bravurně chytající Pavel Novák. Nakonec se nám podařilo alespoň vyrovnat, ale všichni víme, že bychom měli zvládat takovéhle zápasy za tři body."




Sestavy


SK Moravské Budějovice
M. Novák [-] - F. Nguyen [-] (67. O. Fedra [-] ) , T. Kyzlink [-] , V. Dušek [-] , M. Neubauer [-] , M. Pařízek [-] , J. Horecký [-] , J. Kosmák [-] , J. Čech [-] , J. Benda [-] , V. Novotný [-] (81. M. Premar [-] )

SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - M. Sosnar [-] , J. Marek [-] (46. J. Houserek [-] ) , J. Dubský [-] , T. Lang [-] , J. Železný [-] , D. Kabelka [-] , D. Janoušek [-] , R. Janoušek [-] , M. Procházka [-] , D. Růžička [-]

Hráči zápasu: T. Kyzlink - D. Janoušek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - ŠKODA Zdeněk (N), JENERÁL Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Jednoznačná výhra domácího celku, který chce ještě zasáhnout v boji o postup do kraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích