Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd vyzrál na Rokytnici


Branky


12

Fotbalisté Horního Újezdu zvládli domácí zápas s Rokytnicí a zvítězili 5:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát udeřili

Třetí domácí zápas v jarní části se konal tentokrát za příznivého počasí. Vyzyvatelem byl tentokrát tým hostí z Rokytnice nad Rokytnou, jenž v jarních zápasech neokusil chuť porážky a v tabulce byl o dva body úspěšnější než domácí. Domácí v tomto zápase chtěli odčinit neúspěch ze zápasu z Myslibořic. Hosté začali velice aktivně. Dařila se jim kombinace a pokoušeli se dostat do zakončení rychlými přihrávkami mezi domácí obranu. Domácí obrana však někdy s menším problémem dokázala, ale vše vyřešit včas. Vypadalo to na urputný boj a remízový poločas, ale vše se změnilo ve 36. minutě, kdy korunoval domácí snahu prvním gólem Miroslav Řezáč. Hosté trochu ztratili vítr z plachet a domácí ve 39. minutě šli do dvoubrankového vedení Šimonem Čermákem. Velkou šanci měl opět ještě Šimon Čermák, který nedokázal přelobovat hostujícího gólmana. Do konce poločasu se již skóre neměnilo.

 

 

 

 

Domácí si výhru pohlídali

Druhý poločas hosté začali více agresivně a během první minuty se po jejich levé straně dostali dvakrát do slibné šance, ale místo střely řešili situaci nahrávkou, a to domácí využili ke zmaření daných šancí. Ještě větší radost nastala v 58. minutě, kdy třetí gól domácích vstřelil Michal Čermák. Hosté se stále drali za vstřelením kýženého gólu, ale místo toho domácí navyšovali v 63. minutě zásluhou Tomáše Kalába na 4:0. Pro hosty první úspěch přinesla 67. minuta, kdy se parádně do pravého horního rohu trefil Marián Vahila. Částečnou komplikaci pro domácí, a změnu skóre pro hosty přinesla 84. minuta, kdy po nedorozumění domácí obrany a gólmana, pohodlně vstřelil gól hostující Jan Hakl. Domácí nakonec ještě korunovali svůj úspěch a zisk tří bodů v 90. minutě Janem Homolkou, který navýšil počet vstřelených branek domácích na pět.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Petr, trenér: Musím říct, že jsme k soupeři přistupovali s respektem. Hrál velice dobře, soustředěně a systematicky. My jsme se tentokrát mohli spolehnout na hru rozdílového hráče, kterým byl Miroslav Řezáč. Samozřejmě, že úspěch jde za celým týmem, který tentokrát hrál s odhodláním a se zarputilostí po vítězství. Hlavně se nám dařilo vytvořit si kvalitní gólové příležitosti a ty proměňovat. Díky tomu jsme soupeře přeskočili i v tabulce. Děkuji soupeři za kvalitní výkon a férovou hru. Byl to opravdu divácky pohledný zápas okresního přeboru.

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Josef, trenér: Do zápasu jsme vstoupili poměrně dobře, prvních dvacet minut jsme byli aktivní, kombinovali, ale bohužel jsme si nevytvořili žádnou šanci ke skórování. Naše aktivita však opadla a soupeř hrozil rychlými brejky a do poločasu získal zasloužené dvoubrankové vedení. Prvních deset minut druhé půlky jsme se hnali za brankou, avšak vinou nepřesností a nedůrazem jsme inkasovali v krátkém sledu další dvě branky. Ačkoliv jsme dokázali snížit na 2:4, soupeř si vedení v pohodě uhlídal a v poslední minutě přidal pátou branku. Nám se zápas vůbec nevyvedl, byli jsme nebezpeční pouze po vápno a téměř jsme nevystřelili na branku za celý zápas. V soubojích jsme nebyli tak důrazní jak soupeř, chyběl nám pohyb, přesnost a rychlost.



Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - J. Homolka [-] , M. Čermák [-] , M. Zvěřina [-] (29. M. Řezáč [-] ) , Š. Čermák [-] , J. Pivoňka [-] (46. T. Kaláb [-] ) , V. Pavlík [-] , M. Řezáč [-] (66. R. Durda [-] ) , A. Bartes [-] (66. T. Vávra [-] ) , M. Ošmera [-] , O. Uličný [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
J. Hobza [-] - L. Hakl [-] , D. Píša [-] , J. Bartejs [-] (60. J. Hakl [-] ) , M. Štork [-] , M. Benáček [-] , M. Vahila [-] , P. Hronek [-] , T. Barák [-] , P. Svoboda [-] (75. R. Ferkl [-] ) , R. Šoukal [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: KŘEN Filip - BAZALA Petr, PALÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Tento zápas nabídne zajímavou a dramatickou podívanou s dělbou bodů na konci zápasu.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza