Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd nestačil na Třebelovice


Branky


13

Fotbalisté Třebelovic si připsali důležitou výhru na hřišti Horního Újezdu v poměru 2:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Pro hráče H. Újezdu to byl druhý zápas za sebou na domácím hřišti. Soupeřem tentokrát byli hráči TJ Třebelovic. Minulý týden počasí nebylo přívětivé, a ani tentokrát to nevypadalo dobře. Sněhové přeháňky a silný vítr částečně zasáhl do hry i tentokrát. Domácí chtěli samozřejmě uspět i tentokrát, a zvítězit. Bohužel nástup domácím nevyšel. Hostující hráči byli agresivnější, dobře dostupovali hráče a nedali velkou šanci ke kvalitní rozehrávce. Hostům se v 15. minutě podařila rychlá přihrávka přes střed za obranu, kde si se situací dobře poradil hostující J. Rakušan, a hosté se ujali vedení 0:1. Domácí byli zaskočeni a nedařilo se jim dostat do nějaké vážnější situace. Za to hosté opět rychlým přechodem zaskočili domácí obranu ve 22. minutě, a zvýšili na dvoubrankového vedení O. Jurkou. Domácím se přeci jen do poločasu podařilo snížit na 1:2, a to z přímého kopu z pozice velkého vápna Š. Čermákem.         

 

 

Hosté si výhru pohlídali

Druhý poločas byl ze strany domácích velkým očekáváním, zda se jim podaří zvrat v utkání. Bohužel se nedostávali do pozic, kdy by mohli vyrovnat. A následně třeba jít do vedení. V 57. minutě za „normálního“ sněžení hlavní rozhodčí přerušila utkání. Domácí se do té doby herně o něco zlepšili, vypadalo to, že by mohlo dojít k přebrání herní iniciativy. To domácím neprospělo. Pauza byla cca tři minuty, ale z této přestávky těžili hosté, kdy na 1:3 zvyšoval v 63. minutě na dvoubrankové vedení J. Sedláček, střelou po zemi, která lehce otřela a zazvonila o pravou tyč. Domácí se snažili něco vymyslet, ale nic se nedařilo. Až v samotném závěru v 90. minutě svou super individuální akcí se za hostující obranu dostal domácí Miroslav Řezáč, který „vymotal“ jak hostující obránce, tak posadil i jejich gólmana a rutině zakončil. Ovšem to bylo vše i při tříminutovém nastavení. Domácí padli 2:3.               

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Petr, trenér: Opět jsme se přesvědčili, že takové týmy nám nesedí. Spousta osobních soubojů, na hraně i za hranou faulu. Slečna rozhodčí bohužel měla v určitých momentech nastavenou „zvláštní“ laťku posuzování některých zákroků, zvlášť ten z prvního poločasu, kdy byl ve vápně v zakončení domácí M. Řezáč a hostující hráč ho napálil do nohy, místo balonu. Slyšet to bylo až do – daleka. Bohužel se nic nedělo. Dále říkám, že by se hráči, kteří umí něco víc, než odkopávat balóny měli více „chránit“. Šimon Čermák schytal nespočet kopanců a paní rozhodčí někdy nic. To bohužel tak je. Nechci zde porážku svádět na rozhodčí, to ne. Soupeř byl v zakončení efektivnější, bojovnější, vstřelil tři branky a zvítězil. Opět jak říkám, nechali jsme si nakopat a ještě jsme dostali lekci jak se má během utkání natahovat čas. U rozehrávek, či přerušení při faulu a zakopávání míče do pole. Ještě, že míčů máme dostatek. To bohužel my nikdy asi nebudeme umět. Blahopřeji soupeři ke třem bodům.

TJ Třebelovice
Máca Marek, hrající trenér: V utkání jsme nepředvedli žádný zázrak, ale zahráli jsme velmi účině, bojovně a týmově. V prvním poločase jsme se dostali zaslouženě do vedení, které jsme si hlídali po celý zbytek zápasu a domácí ve druhém poločase nepustili k žádnému ohrožení naší svatyně.



Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
R. Durda [-] - T. Vávra [-] (87. V. Štaffa [-] ) , V. Pavlík [-] , M. Řezáč [-] , J. Homolka [-] , T. Kaláb [-] (67. O. Uličný [-] ) , V. Cafourek [-] , Š. Čermák [-] , M. Čermák [-] , A. Bartes [-] (85. D. Vošický [-] ) , M. Ošmera [-]

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - O. Jurka [-] , J. Sedláček [-] , D. Janíček [-] , M. Máca [-] , O. Kemsa [-] (88. L. Procházka [-] ) , S. Michal [-] , J. Rakušan [-] , K. Skoumal [-] (63. V. Dobrozenský [-] ) , V. Kotačka [-] , R. Jurka [-]

ŽK: 8. Š. Čermák , 66. M. Ošmera , 75. T. Vávra - 31. R. Jurka , 61. K. Skoumal , 82. O. Kemsa .
Hráči zápasu: Š. Čermák - O. Jurka .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: ŠABACKÁ Lucie - BAZALA Petr, PALÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Další vyrovnaný zápas přinese nervy až do samotného konce.

Tip: výhra domácích