0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2022 18:00

16.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice zvítězily v Třebelovicích


Branky


13

V dohrávce 16. kola zvítězily Moravské Budějovice v Třebelovicích a přiblížily se vedoucím Myslibořicím na čtyři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté třikrát udeřili

V dohrávaném 16. kole přivítaly Třebelovice Moravské Budějovice, které byly velkým favoritem utkání.

Od začátku se hrál velmi vyrovnaný a pohledný fotbal, kdy se oba týmy dostávaly do náznaků šancí a diváci se tak mohli těšit z atraktivního fotbalu. Na domácí straně mohl otevřít skóre Radim Jurka, ale z bezprostřední blízkosti hlavou neprostřelil. Na druhé straně se dostával do šance Svoboda, ale domácí Nesiba opět předvedl své kvality. Skóre utkání se tak měnilo až po půl hodině hry, kdy se po centru prosadil hlavou Kamil Svoboda a otevřel skóre. O 4 minuty bylo pro domácí ještě hůř. Hostující Kyzlink se protáhl středem hřiště a samostatný únik s přehledem proměnil - 0:2. Domácí hráče tahle branka srazila na kolena a začali kupit jednu chybu za druhou. Branky se diváci dočkali ještě v samém závěru prvního poločasu, kdy míč trestuhodně minul Skoumal a hostující Premar neměl problém uklidit míč do prázdné brány - 0:3.

 

 

 

 

 

Hosté si výhru pohlídali

Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. Hostující hráči byly velmi přesní v kombinaci a nedávali tak domácím téměř žádné šance ke skórování a s přehledem kontrolovali hru a stav utkání. Rozdíl pouhých tří branek držel skvělý Nesiba, který dokázal zlikvidovat budějovické gólové situace. Ve druhém, poločase nestačil pouze na únik rychlého Fedry, který tak stanovil skóre na konečných 0:4.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč a trenér: Do 30 minuty jsme byli vyrovnaným soupeřem. Po obdržené brance jsme se sesypali a nebyli schopni nic zahrát. Máme velmi mladý tým a chybí nám herní klid na kopačkách. Budějovicím děkuji za utkání a gratuluji k výhře.




Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - O. Jurka [-] , J. Sedláček [-] , O. Kemsa [-] (64. D. Janíček [-] ) , S. Michal [-] , J. Rakušan [-] (71. V. Dobrozenský [-] ) , J. Jurka [-] , K. Skoumal [-] (82. R. Venhoda [-] ) , M. Kabelka [-] , T. Brychta [-] , R. Jurka [-]

SK Moravské Budějovice
M. Novák [-] - K. Svoboda [-] (60. F. Nguyen [-] ) , J. Čech [-] (60. M. Premar [-] ) , M. Premar [-] (74. O. Fedra [-] ) , V. Dušek [-] (20. J. Kosmák [-] ) , M. Pařízek [-] , J. Horecký [-] , T. Kyzlink [-] , P. Benda [-] , J. Benda [-] , V. Novotný [-] (74. J. Kodajek [-] )

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Nováček Ivo - VALA Vladimír, ROHONY Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Herbych
Tip experta: výhra hostů

Třebelovicím nevyšlo první jarní kolo a teď navíc přivítají druhý tým tabulky. Bude to těsné, ale výhru si odvezou hosté.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích