Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice nadělil Novým Syrovicím desítku


Branky


6. P. Hronek , 13. P. Hronek , 26. J. Veleba , 32. P. Hronek , 39. M. Štork , 48. L. Nejerál (vl.) , 51. P. Hronek , 55. P. Hronek , 60. M. Benáček , 70. M. Vahila - 63. D. Janoušek
13

Rokytnice potěšila domácí fanoušky vysokou výhrou 10:1 nad Novými Syrovicemi 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v půli nadělil bůra

 

Do chladného utkání nastoupily oba týmy oproti prvnímu jarnímu kolu lehce oslabené. Hráčům Syrovic scházel vyloučený obránce Janoušek, domácímu celku zase stoper Šoukal, pravý obránce Bartejs a ani dorostence zchvácené menší virózou nebylo tentokrát možno využít.
Již od prvních minut utkání byla Rokytnice aktivnějším týmem a po třinácti minutách hry šla díky dvěma brankám Hronka do vedení 2:0. Hráči 1.SK drželi balón na svých kopačkách, prezentovali se kombinačním fotbalem a do konce prvního dějství zvládli svému soupeři vstřelit další tři branky. Nájezd na gólmana úspěšně zakončil ve 26. minutě Píša, po půl hodině hry zkompletoval hattrick Hronek a ve 39. minutě naservíroval Benáček balón před prázdnou bránu Vahil'ovi, který tak gólem na 5:0 udělal tečku za první půlí.

Domácí pokračovali v kanonádě

Ihned po návratu z kabin navýšili domácí své vedení. Po Velebově centru se na malém vápně osamocenému Benáčkovi nevydařil první dotek, nicméně gólman Nejerál si srazil míč za svá záda. Mezi 51. a 55. se opět dvakrát sám před gólmanem ocitl Hronek a připsal si svůj čtvrtý a pátý gól v utkání. Hráči v modrých dresech se i nadále prezentovali kombinačním fotbalem a přítomná hrstka fanoušků mohla být i přes chumelenici a mrazivé počasí spokojena. V 60. minutě byl ve vápně faulován Benáček, ten se sám ujal nařízené penalty a s přehledem navýšil vedení na 9:0. Do šance se po hodině hry dostali i hosté. První pokus z odkryté brány nejprve Vahil'a vyhlavičkoval ven, následná střela z první od Janouška již zapadla vedle pravé tyče. Gólovou nadílku zkompletoval v 70. minutě po samostatné akci Vahil'a. V závěrečné čtvrthodině se hra vinou zasněžené hrací plochy poměrně zpomalila, ovšem i zde se naskytly další gólové příležitosti na navýšení vedení. Dvanáctá branka v zápase, ať už na straně domácích či hostů, nepadla a rokytničtí fotbalisté se tak mohli těšit z vysokého vítězství 10:1.



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Petr, hráč: Po bezgólovém utkání v první kole s Chlístovem si tentokrát fanoušci, kteří si i přes nepřízeň počasí našli cestu na domácí klání s Novými Syrovicemi, užili vstřelených branek dosyta. Domácí Rokytnice deklasovala svého soupeře v poměru 10:1.




Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - J. Veleba [-] , T. Barák [-] , P. Hronek [-] , D. Píša [-] , J. Hakl [-] , M. Benáček [-] (60. J. Syrový [-] ) , M. Vahila [-] (74. J. Hobza [-] ) , M. Štork [-] , P. Svoboda [-] , L. Hakl [-]

SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - J. Tržil [-] , L. Ferdan [-] (46. L. Nejerál [-] ) , J. Marek [-] , M. Havelka [-] , J. Železný [-] , J. Dubský [-] , T. Lang [-] , J. Pojezný [-] , M. Procházka [-] , D. Janoušek [-]

ŽK: 25. J. Železný .
Hráči zápasu: P. Hronek - T. Lang .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nováček Ivo - NOVÁK Jan, ŠULC Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Herbych
Tip experta: výhra domácích

My musíme doma zvítězit, takže tady věřím ve výhru domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích