Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd porazil doma poslední Koněšín


13

Poslední Koněšín nestačil na domácí Horní Újezd a svou bodovou sbírku nerozšířil

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Hráče Horní Újezdu čekal první zápas na domácím hřišti v jarní části soutěže. Po porážce z úvodního kola ve Vladislavy, poměrem 5:2, měl tým, co napravovat. Domácí sice přivítali hráče z Koněšína, kteří se nacházeli v tabulce na posledním místě, ale v minulém kole si poradili s týmem Třebelovic a to se skórem 4:0. Takže se čekal celkem otevřený souboj. Úvodní minuty začaly pro domácí dobře, v držení míče byli o poznání lepší, ale vázla přesnější kombinace do finální fáze. Hosté se dostali do velké šance v 16. minutě, kdy bravurně zasáhl domácí gólman V. Pavlík a nepustil tak, hosty do vedení. Domácí se radovali z prvního vstřeleného gólu v 18. minutě, kdy z blízka dorážel A. Bartes. Hra byla velice ovlivněna počasím, kdy to připomínalo spíše zimní přípravný zápas. Nicméně se domácí dostávali do slibných šancí. Dvě takové nevyužil Miroslav Řezáč.  Hosté sice v držení míče nebyli procentuálně lepší, ale i oni se dostávali k zakončení, ale naštěstí nebylo přesné. Navýšení skóre pro domácí, přinesla až 42. minuta, kdy skóroval Šimon Čermák a využil tak jednu ze svých šancí. Stav po poločase tak byl 2:0 pro domácí.    

 

  

 

Domácí si výhru pohlídali

Nástup do druhého poločasu přinesl vytrvalejší sněžení, a to se projevovalo i na terénu. Ve 48. minutě se dostal do velké šance domácí Š. Čermák, který v tváří tvář hostujícího gólmana nepřekonal. Místo navýšení skóre, ale přišlo z kopaček hostí snížení v 61. minutě J. Heraleckým. Pro domácí celkem nepříjemné. Hosté se náhle nadechli na možný obrat. Ten se naštěstí nekonal. Svým druhým gólem v 64. minutě Š. Čermák přinesl domácím dvoubrankové vedení. Hostům se však opět podařilo snížit v 69. minutě J. Meczlem. Domácí si však dvoubrankové vedení vzali opět, a to v 70. minutě Š. Čermákem, který přidal v zápase svoji třetí branku. Konečnou podobu výsledku dal pak již v 89. minutě domácí J. Homolka, který skóroval do zcela odkryté branky. Domácí zvítězili poměrem 5:2.    

  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Petr, trenér: Takové zápasy bývají dost těžké. Postavení týmů v tabulce někdy nehrají žádnou vypovídací roli. Tentokrát k tomu nepřispělo ani počasí, které bylo opravdu zimní. Musím říci, že jsem od soupeře čekal větší bojovnost. Nás opět trápili neproměněné šance, kdy jsme mohli zápas prožít na lavičce ve větším klidu, a ne dát soupeři naději na zvrat. Nicméně děkuji soupeři i domácím hráčům, že se zápas odehrál na tak těžkém terénu.




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
V. Pavlík [-] - M. Řezáč [-] (46. O. Uličný [-] ) , J. Homolka [-] , M. Řezáč [-] , V. Cafourek [-] , Š. Čermák [-] , M. Čermák [-] , A. Bartes [-] (75. D. Vošický [-] ) , T. Vávra [-] , M. Ošmera [-] , J. Pivoňka [-] (61. M. Václavek [-] )

TJ Koněšín
M. Macháček [-] - L. Lazárek [-] (64. P. Šabata [-] ) , O. Šibůrek [-] (88. M. Moczár [-] ) , D. Doležal [-] (80. M. Králík [-] ) , R. Badura [-] , J. Meczl [-] , S. Dušovský [-] , P. Zahradníček [-] , T. Polovčík [-] , J. Heralecký [-] , M. Konečný [-]

ŽK: 65. T. Polovčík , 77. M. Macháček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: VOBORNÝ Jiří - BAZALA Petr, PALÍK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Herbych
Tip experta: výhra domácích

Újezd bude v tomto utkání favoritem a na domácím hřišti zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů