Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenec na úvod jara remizoval s Hartvíkovicemi


Branky


13

Fotbalisté Studence remizovali ve svém prvním jarním zápase s Rokytnicí v poměru 2:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

 

Ideální počasí na fotbal a  hodně diváků. To nabídnu zápas mezi Studencem a Hartvíkovicemi.  Domácí nastoupili ve velice oslabené sestavě. Ve 2. minutě první šance domácích - trestný kop, ale Holoubek trefil pouze zeď. Ve 12'. minutě domácí Matějek šel do  brejků, vystřelil, ale Chalupa v bráně hostů míč vyrazil před sebe, dorážející Holoubek pak netrefil bránu. V 17'. minutě se Sýkora pokusil o nůžky, překopl však bránu. Ve 26. minutě trestný kop po faulu Chalupy zahrával Záviška. Postavenou zed krásně obstřelil, ale Pokorný v bráně stačil míč vyrazit.na roh. Ve 31. minutě Nováček netrefil bránu domácích střelou z 22 metrů. Ve 39. minutě trestný kop zahrál Holoubek ranou po zemi, Chalupa míč neudržel v náručí. Vyražený míč pohodlně hlavou dorazil Karel Mrňa - 1:0. Ve 45. minutě z levé strany centr před bránu , Matějek stačil míč zpracovat a vystřelit - 2:0.  

Hosté dokázali vyrovnat

 V 53. minutě velké varování domácím hráčům. Rozehraný roh - skrumáž před bránou, Kopuletý hlavou přes. V 60. minutě Nováček popotáhl míč a z 20 metrů vystřelil. Pokorný však vyrazil. V 65. minutě dlouhý výkop brankáře hostů, útočník stačil míč zpracovat a prodloužit, Nováček pohodlně snížil na 2:1. V 70'. minutě Záviška kopal roh . na centr si naskočil Kopuletý a vyrovnal na 2:2. V 76. minutě brejk Matějka chytil Chalupa. V 85. minutě roh Závišky - hlava Jakuba  Sýkory skončila na tyči domácí brány, míč se odrazil a přeběhl skoro po brankové čáře do pole.



Ohlasy k zápasu



TJ Hartvíkovice
Hadraba Luděk, trenér: Zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním jsme podali špatný výkon, směrem dopředu jsme absolutně nepodrželi žádný míč. Do druhé půle po prostřídání jsme zvýšili aktivitu a domácí se po většinu druhé půle soustředili pouze na bránění. Bohužel se nám nepodařilo dát více branek a tak odjíždíme ze Studence pouze s bodem!



Sestavy


TJ Sokol Studenec
L. Pokorný [-] - M. Mrňa [-] , R. Turoň [-] (88. F. Komárek [-] ) , P. Rousek [-] , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , V. Kučerňák [-] , P. Strnad [-] , M. Chalupa [-] (79. F. Hájek [-] ) , R. Zezula [-] (46. M. Dufek [-] ) , L. Matějek [-]

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - K. Sýkora [-] , R. Sýkora [-] (83. P. Křivánek [-] ) , M. Outulný [-] , M. Záviška [-] - V. Hadraba [-] (88. V. Rous [-] ) , D. Horký [-] , V. Nováček [-] , D. Kopuletý [-] (62. M. Kafka [-] ) , T. Urbánek [-] (46. M. Kopuletý [-] ) - J. Gottvald [-] (46. J. Sýkora [-] )

Hráči zápasu: L. Matějek - V. Nováček .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: KALINA Oldřich - ŠABACKÁ Lucie, KRYŠTOF Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Další zápas s vyrovnaným skóre, takže i zde dělba bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů