1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice pouze remizovaly s Výčapy


Branky


14

Výčapy si vyšláply na Moravské Budějovice na jeho hřišti a přivezly si bod za remízu 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se nečekaně ujali vedení

Po zimní přestávce odstartovalo budějovické mužstvo odvetnou část s celkem Výčap. Tým vedený Petrem Křečkem přijel na stadion "Na Valech" ve velké pohodě a byl od úvodní hvizdu nebezpečnějším týmem, jenž hrozil zejména rychlonohým Davidem Matouškem. Žádná akce však v první patnáctiminutovce neznamenala větší ohrožení pro domácí branku. Poté se trošku osmělili i domácí hráči, ale tři střílené centry v krátkém časovém sledu z pravé strany nenašly adresáta. Ve 25. minutě si Kamil Svoboda se štěstím narazil o Matouše Neubauera a dělovkou trefil spojnici tyče a břevna. Velké šance v zápase nepřicházely, bojovalo se spíše mezi vápny a fotbal příliš pohledných akcí tentokrát nenabídl. Aktivně hrající Výčapy se ujaly vedení ve 37. minutě, kdy na sebe vzal, v jednom z mnoha brejků hostí, odpovědnost Richard Zmeškal a podél debutujícího Miroslava Nováka otevřel skóre - 0:1. To domácí hráče trošku probudilo a do konce poločasu zamkli svého soupeře na jeho polovině. Domácí plejeři se dokonce dočkali vyrovnávací branky, ale sudí Filip Křen ukončil první dějství těsně předtím, než Jan Benda doklepl do odkryté branky vypadnuvší míč z rukou, jinak výtečně chytajícího, Matěje Semeráda. 

 

 

Domácí alespoň vyrovnali

Do druhé půle vstoupili domácí hráči mnohem aktivněji a, na budějovické poměry, početná divácká kulisa viděla obraz hry na který byla zvyklá první půlku sezony. Hostující Výčapy se soustředily pouze na obranu a hrozily brejky, které však končili obratem na kopačkách domácích hráčů. Z ničeho nic mohli hosté uděřit v 53. minutě. Slunečné počasí totiž nepřišlo vhod chytajícímu Miroslavu Novákovi, který ztratil dlouhý nákop ve sluníčku a míč skončil na tyči. V 58. minutě si zakřičeli gól i domácí příznivci. Střídající Tomáš Kyzlink vybídl ke skórování šutéra Kamila Svobodu, kterého však zklamalo zpracování. Odražený míč se ale zatoulal pod nohy Matouše Neubaeura, a ten z malého vápna propasíroval míč mezi třemi obránci Výčap až do sítě - 1:1. Zápas plný nepřesností z obou stran se od tohoto momentu mohl překlopit na jakoukoliv stranu. V 68. minutě se dostal po přihrávce Jana Horeckého do šance Kamil Svoboda, ale jeho střelu z hranice šestnáctky výborně vyrazil Matěj Semerád. Ten se zaskvěl ještě jednou a to deset minut před koncem řádné hrací doby. Tomáš Kyzlink se ve vápně obtočil kolem svého strážce, ale jeho zakončení opět Matěj Semerád vyrazil mimo tři tyče. Žádná další šance již nepřišla a Výčapy si tak odvezly zasloužený bod za remízu 1:1.



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice
Kyzlink Tomáš, hráč: Od úvodu utkání bylo vidět, že Výčapy jsou velmi dobře připravené, zatímco my zimní přípravu prakticky neabsolvovali z důvodu zranění a pracovních povinností. První poločas jsme totálně prospali. Druhý byl o malinko lepší, začali jsme více držet míč, ale po hříchu to bylo až na výjimky pouze po vápno soupeře odkud to hosté odpálili na brejk. Bohužel nemáme naběháno, takže jsme v závěru už neměli síly zápas rozhodnout. Chyběla nám lehkost a fotbalovost, která nás zdobila v podzimní části. Výčapy si bod rozhodně zasloužily a remíza je dle mého spravedlivá."




Sestavy


SK Moravské Budějovice
M. Novák [-] - V. Dušek [-] (66. J. Kodajek [-] ) , P. Benda [-] (56. T. Kyzlink [-] ) , K. Svoboda [-] , M. Neubauer [-] , M. Pařízek [-] , J. Horecký [-] , J. Čech [-] (32. O. Fedra [-] ) , J. Kosmák [-] , J. Benda [-] , V. Novotný [-]

Sokol Výčapy
M. Semerád [-] - S. Renát [-] , M. Semerád [-] , J. Pecka [-] , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] , T. Pecka [-] , D. Zmeškal [-] , R. Zmeškal [-] (76. T. Matoušek [-] ) , L. Jeleček [-] , V. Nikrmajer [-]

ŽK: 53. J. Horecký , 88. T. Kyzlink - 68. D. Matoušek , 86. T. Matoušek .
Hráči zápasu: M. Neubauer - R. Zmeškal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KŘEN Filip - ROHONY Filip, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Moravské Budějovice patří v každém zápase k favorit i na výhru a s Výčapy by to měl také potvrdit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích