2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2021 14:00

14.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Syrovice vezou z Horního Újezdu všechny body


Branky


63. Š. Čermák , 90. M. Ošmera - 36. J. Železný , 60. J. Dubský , 65. T. Lang (p.)
8

V posledním podzimním zápase vybojovaly Nové Syrovice v Horním Újezdu cennou výhru 3:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Poslední podzimní zápas, který sehráli domácí na svém hřišti. Jednalo se o předehrávku jarní části soutěže. Již minulý týden se oba týmy utkaly na hřišti Nových Syrovic. Tým Horního Újezdu si odtud odvezl tři body za vítězství 3:1. Tentokrát to bylo naopak. Hosté z Nových Syrovic byli aktivnější a přesnější na míči. Do vedení se dostali v 36. minutě zásluho přízemní střely J. Železným. Domácí nedokázali do poločasu vyrovnat.  

 

 

 

Hosté udrželi vedení

V úvodu druhého poločasu se domácí nedokázali prosadit do šancí a přesného zakončení. Hostům se naopak podařilo náskok navýšit v 60. minutě J. Dubským po rohovém kopu, přesnou hlavičkou. Jiskru  naděje pro domácí vykřesal v 63. minutě Š. Čermák, který snížil na 1:2. To se však změnilo hned v 65. minutě, kdy po nařízené penaltě v 65. minutě, zvýšil na 1:3 pro hosty T. Lang. Domácím se po snaze podařilo již jen snížit na 2:3 zásluho matadora M. Ošmery po rohovém kopu.    

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Petr, trenér: Pro mne nechtěně hraný zápas. Nesmyslný systém, kdy se začíná druhým kolem, dohrává se první kolo a následně se předehrává první jarní kolo se stejným soupeřem. Systém hodný a odrážející celou současnou dobu vedení fotbalových soutěží. Zápas, kdo viděl, udělal si obrázek sám a názor také. Soupeř byl přesnější a proměnil dvě šance. Penalta, rozhodčí pískl, pískl, byla, ale za mne let těla a pád podle fyzikálních zákonů - dvojitý odpíchnutý Rittberger. K výkonu rozhodčího o posuzování faulů se nebudu vyjadřovat, a to na obě strany. Dlouho jsem nebyl svědkem takového výkonu. Je to špatně pro fotbal a hlavně pro zdraví hráčů. Nepředcházení trestání určitých zákroků a náznaků na vytipované hráče, které pak vedou, když už se to povede do zdravotního zařízení. Jsem rád, že jsme dohráli bez zranění.




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - D. Vošický [-] , J. Homolka [-] , M. Zvěřina [-] (46. V. Štaffa [-] ) , M. Václavek [-] , Š. Čermák [-] , J. Pivoňka [-] (82. R. Palík [-] ) , A. Bartes [-] , M. Ošmera [-] , O. Uličný [-] , L. Loucký [-] (68. D. Špaček [-] )

SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - J. Železný [-] , M. Sosnar [-] (87. J. Tržil [-] ) , J. Dubský [-] (76. Z. Dvořák [-] ) , J. Marek [-] (55. J. Pojezný [-] ) , T. Lang [-] , J. Vlček [-] (76. Z. Chalupa [-] ) , R. Janoušek [-] , D. Růžička [-] , M. Procházka [-] , D. Janoušek [-]

ŽK: 50. J. Pivoňka , 78. P. Hradecký , 78. M. Václavek - 43. J. Dubský , 86. M. Procházka . ČK: 81. M. Václavek .
Hráči zápasu: J. Homolka - M. Procházka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - JÁN Jiří, BAZALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zápas nevalné úrovně rozhodně svou kšticí v 88. minutě Michal Ošmera.

Radim Procházka

Expert: Josef Herbrych
Tip experta: výhra domácích

Újezd využije výhodu domácího prostředí a připíše si další tři body.