Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

19.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí béčko Horní Cerekve si pohrálo s Častrovem a nadělilo osm branek


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí, kteří v této sezóně poněkud zaostávají za očekáváním, se ke konci soutěže rozehráli a do svého soupeře se zakousli hned od začátku. Už po pěti minutách Havel vysunul Šimka, jeho centr do šestnáctky směřoval na brankáře hostí, toho však předskočil Vašek Matějka a hlavou poprvé skóroval. Svoji silnou chvilku potvrdil Vašek již o minutu později, kdy opět hlavou zvýšil na 2:0 po centru Plachého. Rychlými góly povzbuzení domácí nadále útočili, úspěšní byli až v 15. minutě, kdy k velkému sólu nasadil obránce Petrák, kolmo posunul na Matějku, ten jedním dotekem na Martínka, který z očí do očí hostujícímu brankáři Oltovi nezaváhal – 3:0. Ve čtvrtině utkání poprvé zahrozili i hosté, ale střela Petra Marka z hranice velkého vápna letěla mimo branku. Ve 25. minutě zase zachraňoval Olt nadvakrát před dotírajícím Martínkem, o dvě minuty později však domácí útočník ideálně přihrál Dařílkovi a ten vsítil už čtvrtý gól domácích. Pěkný moment připravili divákům i hosté, kdy po rohu P. Marka se do voleje položil Bečka, za domácího brankáře však na brankové čáře zaskočil Petrák. I další minuty byly ve znamení tlaku domácích, střelu Havla po zpětné přihrávce Suchého vyrazil brankář hostí na roh, Plachého křižná „jedovka“ jen těsně minula šibenici, neuspěl ani Martínek po vysunutí Suchého a v síti neskončila ani Dařílkova bomba po Drdově rohovém kopu. Pět minut před přestávkou se ke slovu dostali hosté, ale pěkná akce Bečky a Fuxy skončila pouze střelou do boční sítě. Hosté měli ještě možnost využít přímého kopu z 25 metrů, Bečka však domácí branku přestřelil. Domácí neproměnili další dvě šance z kategorie vyložených, nejprve po Martínkově akci a perfektní zpětné přihrávce Dařílka bombou zblízka přestřelil Drda a stejně tak nezužitkoval Martínkovu přihrávku Plachý.

 

Druhý poločas žádné zásadní změny nepřinesl, domácí měli převahu, ale ani hosté nerezignovali a jejich snaha o skórování byla patrná. Hned v úvodu druhé části hry Másilkův aut prodloužil Marek na Fuxu, ten však nemířil přesně. Poté přišlo delší období tlaku domácích, nejprve P. Chadim po akci Suchého pálil vedle, pak po dlouhém sprintu po pravém křídle poslal míč před branku „do kapsy“ Šimek a Martínek zblízka doklepl do sítě. O minutu později agilní Suchý vystihl rozehrávku hostů a své sólo téměř z poloviny hřiště úspěšně zakončil a sedmým gólem skončila pohledná fotbalová akce po ose Dařílek – Martínek – Šimek. Hosté se dočkali v 65. minutě, kdy nejprve domácí brankář L. Chadim reflexívně zneškodnil samostatný nájezd Houšky, ale z následného rohu již nezabránil čestnému úspěchu hostů po střele Václava Bečky. V závěru utkání si diváci i nadále užívali útočného fotbalu s množstvím šancí, za zmínku stojí určitě Havlova přihrávka mezi obránce na Podařila, který však branku hostí přestřelil, zejména pak dalekonosná bomba Petráka, po které se břevno branky chvěje patrně dosud, stejně tak na břevně skončila i krásná střela hostujícího Houšky. Gólem skončila až akce Suchého, který do ideální pozice vysunul Martínka, ten sám před Oltem v tomto utkání potřetí nezaváhal a uzavřel skóre utkání na 8:1. V posledních deseti minutách domácí neproměnili několik dobrých příležitostí (Šimek, L. Chadim, Martínek), ale diváci odcházeli spokojeni s převedenou hrou a nakonec i s přesvědčivým vítězstvím domácího týmu. Hezké počasí, přesný rozhodčí, pohodová hra domácích i hostů, co víc si do budoucna přát.

 



Sestavy


SK Horní Cerekev B
L. Chadim [-] - V. Matějka [-] , L. Suchý [-] , J. Havel [-] , T. Podařil [-] , J. Drda [-] , Z. Dařílek [-] , F. Šimek [-] , P. Chadim [-] , J. Petrák [-] , M. Martínek [-]

TJ Sokol Častrov
J. Olt [-] - J. Rešl [-] , V. Bečka [-] , M. Fojt [-] , L. Lapka [-] , P. Lapka [-] , J. Fuxa [-] , M. Votruba [-] , M. Marek [-] , J. Houška [-] , J. Pomikáček [-]

Místo: Hor. Cerekev. Počet diváků: 50. Rozhodčí: POLODNA Vladimír - OŠANEC Miroslav (N), MUSIL Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.