Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyskytná přejela Petrovice, nasázela jim sedm branek


0

V úvodním kole III. třídy přijel na hřiště do Vyskytné tým Petrovic, který v uplynulé sezoně obsadil poslední příčku tabulky. Favorit zápasu byl tedy jasný. Domácí mužstvo neponechalo nic náhodě, po celých devadesát minut kontrolovalo hru a zápas zcela ovládlo. Výsledek 7:2 je odrazem herní převahy domácích. Hosty tak zřejmě ani letos nečeká lehká sezona.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Jednoznačná partie pro domácí a kdyby si Petrovice odvezly deset gólů, nikdo by se nedivil. Domácí nastoupili v nejsilnější sestavě a hra tomu odpovídala. Petrovice se v prvním poločase maximálně dvakrát dostaly za půlku. Vyskytná rozehrávala nespočet rohů a standartních situací, ale vytvořila si poločasový náskok pouze 2:0, když se nejprve v 10.minutě trefil Jan Bezděkovský a ve 30.minutě zvyšoval na dvoubrankový rozdíl Libor Souček.

Ve druhém poločase ale domácí Vyskytná už brankostroj roztočila na plné obrátky a nebýt herního útlumu mezi 50 - 65. minutou, kdy Petrovice snížily, mohlo mít skóre dvoucifernou podobu. Úvod soutěže tak mnohem lépe vyšel domácím, Petrovice po loňské neúspěšné sezóně zřejmě i letos budou hrát ve III. třídě pouze druhé housle.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Vyskytná
David Krejčí (kapitán Vyskytné): Nastoupili jsme v nejsilnější sestavě a i přesto se přiznám, že jsem měl ze zápasu obavu, jak to zvládneme. Petrovice na jaře u nás hrály opravdu pěkný fotbal. Kluci k zápasu přistoupili zodpovědně a za to jim děkuji.




Sestavy


TJ Sokol Vyskytná
P. Sekal [-] - J. Roubíček [-] , P. Fíla [-] , P. Vondrák [-] , T. Budík [-] - J. Štěpán [-] , P. Valenta [-] , D. Šustr [-] , J. Bezděkovský [-] - L. Souček [-] - D. Krejčí [-]

Vysočina Petrovice
M. Kytka [-] - J. Folejtar [-] , J. Dus [-] , B. Kubát [-] , L. Peterka [-] , J. Kameš [-] , V. Zach [-] , F. Krpálek [-] , P. Kočička [-] , J. Kloc [-] , M. Krejčí [-]

ŽK: 60. P. Kočička .
Hráči zápasu: J. Bezděkovský , L. Souček .
Místo: Vyskytná. Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠUHAJ Filip - BÍNA Josef (N), FOLEJTAR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.