5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

3.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senožaty v domácím prostředí rozstřílely Petrovice


Branky


0

Poslední tým uplynulé sezony III. třídy i nadále bodově strádá. Fotbalisté Vysočiny Petrovice jdou od jedné vysoké porážky k druhé. Tentokrát byly Petrovice snadnou kořistí pro hráče Senožat. Domácí mančaft si zejména po přestávce s hosty hravě poradil, Petrovice nakonec ze Senožat odjely s pětibrankovým přídělem

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl vyrovnanou partii a diváci viděli gól hned v páté minutě, kdy se trefil Václav Hazmuka. Potom měl vyloženou šanci domácí Martin Večeřa a opět Hazmuka. Oba ale v koncovce trestuhodně selhali. Jiskřilo se i před domácí brankou. Hosté nastřelili tyč a dorážku z brankové čáry vykopával Sýs. Hosté si vypracovali ještě dvě příležitosti, ale v koncovce selhali.

 

Ve druhém poločase domácí přitlačili na pilu a bylo to znát. Dvěma góly v úvodu srazili hosty do kolen, když se opět trefil Hazmuka a chvíli poté i střídající Koželuh. Hosté poté odpadli a celý zbytek zápasu se již pouze bránili. Domácí postupně přidali ještě dvě branky zásluhou Jana Vlka a Václava Strnada, a tak si Petrovice nakonec domů odvezli pětibrankový debakl.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Senožaty
Ladislav Mareš (trenér Senožat): Rychlý gól naše hráče ukonejšil, hráli nepozorně a naivně. Naštěstí jsme si to v poločasové přestávce vysvětlili a ve druhém poločase to bylo znát.




Sestavy


TJ Sokol Senožaty
I. Večeřa [-] - K. Sýs [-] , M. Večeřa [-] (72. P. Vlk [-] ) , J. Vlk [-] , J. Mareš [-] (53. L. Mareš [-] ) , K. Mareš [-] , V. Strnad [-] , M. Burda [-] , V. Hazmuka [-] (70. R. Jankůj [-] ) , J. Cibula [-] , M. Pilát [-] (46. M. Koželuh [-] )

Vysočina Petrovice
O. Beránek [-] - J. Pohan [-] , L. Příhonský [-] , V. Zach [-] , V. Klofáč [-] , L. Peterka [-] , F. Krpálek [-] , J. Kameš [-] , J. Folejtar [-] , P. Kočička [-] , J. Dus [-]

Hráči zápasu: K. Mareš , V. Hazmuka - L. Příhonský .
Místo: Senožaty. Počet diváků: 60. Rozhodčí: MUZIKÁŘ Jaroslav - VOKŘÁL Jiří (N), FOLEJTAR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.