Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

3.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Nového Rychnova nemělo s Mnichem slitování, nasázelo mu devět branek


Branky


7. D. Římal , 11. V. Březina , 22. T. Loskot , 30. J. Římal , 36. K. Fíla , 55. J. Římal , 67. V. Březina , 71. M. Faltýnek st. (p.) , 76. M. Čech (p.) - 29. Z. Mocek
0

Pořádný debakl si z Nového Rychnova odvezli fotbalisté Mnichu. Ti na horkou novorychnovskou půdu přijeli bez několika hráčů obvyklé základní sestavy a na výkonu se to neblaze projevilo. Domácí hráli naopak s chutí, útočný festival okořenili devíti brankami. Trefil se dokonce i brankář Martin Faltýnek, jenž proměnil pokutový kop. Fotbalisté Mnichu tak na první body v tomto ročníku soutěže stále marně čekají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hosté přijeli bez některých hráčů základní sestavy, a tak nebyli pro rezervu Nového Rychnova vážným soupeřem. Domácím se v průběhu celého zápasu střelecky dařilo, takže se řešila spíše otázka skóre. Gólový účet zápasu otevřel v 7. minutě Daniel Římal. V 11. minutě zvýšil na 2:0 Vojtěch Březina a ve 22. minutě se trefil Tomáš Loskot. Poté sice hosté snížili brankou Zdendy Mocka, to bylo ale z jejich strany vše. Minutu poté vrátil novorychnovským třígólové vedení Jiří Římal a poločasové skóre uzavřel domácí Kryštov Fíla.

Po změně stran pokračovala novorychnovská kanonáda. Zajímavostí zápasu bylo odpískání tří pokutových kopů, kdy brankář domácích Martin Faltýnek musel svým spoluhráčům předvést, jak se penalty správně kopou. Obě mužstva i vzhledem k průběhu mače hráli velice slušně a ohleduplně. Domácí rezerva byla kombinačně a technicky o třídu víš, což se muselo podepsat na průběhu a výsledku zápasu, kdy jen málo chybělo k čepování rychnovské desítky.


Ohlasy k zápasu


TJ Start Nový Rychnov B
Josef Chlebeček (sekretář Nového Rychnova B): Hosté bohužel přijeli bez svých opor a tak naše kluky nemohli příliš prověřit. Zápas byl hrán ve velice přátelském duchu, a tak by to ve fotbale mělo být.




Sestavy


TJ Start Nový Rychnov B
M. Faltýnek st. [-] - P. Slavík [-] , M. Parkan [-] (55. M. Nguyen [-] ) , R. Koubek [-] (55. M. Čech [-] ) , P. Komárek [-] - D. Římal [-] , J. Římal [-] , V. Březina [-] , T. Loskot [-] - K. Fíla [-] , M. Loskot [-] (46. T. Štětka [-] )

TJ Sokol Mnich
M. Šimeček [-] - P. Koukal [-] , M. Fryc [-] , J. Bubník [-] - P. Novotný [-] , P. Kouba [-] , D. Štangl [-] , J. Dvořáček [-] , J. Dvořáček [-] - J. Švácha [-] , Z. Mocek [-]

ŽK: 28. R. Koubek , 33. T. Loskot - 18. M. Fryc , 19. P. Koukal , 33. D. Štangl , 64. J. Švácha .
Hráči zápasu: V. Březina - P. Koukal .
Místo: Nový Rychnov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - MAREŠ Petr (N), DUFEK Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.