0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 15:00

4.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mnich
trenér Mnichu: Hosté byli fotbalovější, posíleni o pendly z A týmu a díky tomu se hrál pohledný svižný fotbal. My jsme zahráli zatím nejlépe z odehraných kol, bohužel nejsme schopni i ze spousty šancí dát góly. Doplácíme na špatnou docházku, kdy je v každém kole jiná sestava a navíc dostáváme laciné góly. Když už Mocek skóroval, rozhodčí gól pro údajný ofsajd neuznal. I když jsme bojovali až do konce, zkušení hosté si zápas pohlídali.

TJ Sokol Černovice B
trenér Černovic B: Výsledek odpovídá pruběhu hry. I když domácí měli šance, nedokázali je proměnit. Na obě strany nepřesný rozhodčí.



Sestavy


TJ Sokol Mnich
M. Šimeček [-] - J. David [-] (46. Z. Mocek [-] ) , J. Dvořáček [-] (75. J. Dvořáček [-] ) , M. Cabaj [-] , D. Štangl [-] , M. Dufek [-] , M. Vaněk [-] (65. J. Švácha [-] ) , P. Koukal [-] , M. Fryc [-] , M. Procházka [-] , J. Bubník [-]

TJ Sokol Černovice B
J. Pekař [-] - V. Hůlka [-] , T. Hlásek [-] , J. Bohuslavický [-] , P. Mach [-] - P. Krejčí [-] , T. Kohout [-] , P. Jonák [-] (83. P. Matoušek [-] ) , M. Paďourek [-] (72. J. Jonák [-] ) - R. Kubů [-] , V. Novák [-]

ŽK: 21. M. Procházka , 90. M. Dufek - 35. V. Novák .
Hráči zápasu: P. Koukal , M. Vaněk - P. Mach , J. Bohuslavický .
Místo: Mnich. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KLUBAL Filip - KOUBA Petr (N), ZÍKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.