4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 12:30

5.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Budíkova si vyšlápla na Želiv


Branky


11. J. Trecha , 36. J. Trecha , 60. L. Havel , 90. J. Novák - 43. M. Kopecký
0

Nádech překvapení má vítězství domácí rezervy Budíkova, která si poradila s nebezpečným mužstvem Želiva. Domácí po dvou prohrách v řadě potřebovali body jako sůl a ty nakonec také získali. Lví podíl na vítězství Rovnosti měl pendl z A týmu, Jan Trecha, který dvěma góly vzal Želivu vítr z plachet. Hosté sice gólem do šatny snížili, druhá půle však gólově patřila pouze domácím. Želivští tak poprvé v sezoně okusili hořkost porážky a po výborném vstupu do soutěže jim zdá se dochází dech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V zápase se hrál oboustranně útočný fotbal se šancemi na obou stranách, kdy několikrát zasahovali dobře brankáři. Úvod zápasu se povedl domácím, kdy po pěkné kombinační akci šli do vedení Trechou. Stejný hráč dal další branku po samostatné akci. Rezerva Budíkova byla aktivnější a mohla přidat další branky Kovářem a Trechou, šance však zůstaly nevyužity. Hostům z Želiva se podařilo snížit Michalem Kopeckým střelou podél brankaře těsně před přestávkou.

 

Ve druhém poločase domácí pozornou obranou kontrolovali hru a po hodině hry navýšil jejich náskok Luboš Havel, kdy po přihrávce za obranu vystřelil podél brankaře Thomaiera. Poté několikrát dobře zasahovali oba brankáři a domácí svou dobrou hru potvrdili těsně před koncem, kdy střelou prostřelil brankáře hostů Jan Novák. Rezerva Budíkova si tak po dvou prohrách v řadě spravila svou pošramocenou reputaci.



Ohlasy k zápasu


TJ Rovnost Budíkov B
Martin Soukup (vedoucí mužstva Budíkov "B"): V kvalitním zápase z obou stran hrálo naše béčko dobře, bojovalo a dokázali jsme dát i pěkné branky.




Sestavy


TJ Rovnost Budíkov B
M. Havel [-] - V. Haman [-] , J. Prokop [-] , J. Vostřejž [-] , A. Koubek [-] - M. Kovář [-] , M. Bárta [-] (73. M. Vodrážka [-] ) , T. Šeda [-] , J. Novák [-] - J. Trecha [-] , A. Macia [-] (23. L. Havel [-] )

TJ Sokol Želiv
J. Thomaier [-] - M. Kopecký [-] , V. Šebesta [-] , L. Radil [-] (78. P. Sedlák [-] ) , J. Bloudek [-] (74. T. Bejda [-] ) , J. Peknik [-] , L. Stibůrek [-] , P. Novák [-] , M. Josl [-] (33. J. Radil [-] ) , A. Hora [-] , R. Dolejš [-]

Hráči zápasu: T. Šeda , J. Trecha , L. Havel .
Místo: Budíkov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Reich Milan - JANÁK Tomáš (N), KRATOCHVÍL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.