2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

5.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čejov porazil Velkou Chyšku a je stále stoprocentní


Branky


2. T. Marek , 47. T. Marek
0

Čejov i v pátém kole III. třídy získal plný počet bodů. Tentokrát si čejovští v domácím prostředí poradili s odevzdanou Velkou Chyškou a nadále tak vévodí třetitřídní tabulce. Výhru Čejova zařídil dvěma góly Tomáš Marek, který zatím svůj tým táhne k rychlému návratu do Poutník ligy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přijeli jako odevzdaný soupeř a za celý zápas se nedostali do žádné šance. Domácí se již ve druhé minutě ujali vedení, když po rohověm kopu se nejlépe ve vápně orientoval Tomáš Marek a střelou pod břevno zařídil domácím barvám vedení. Potom hráči favorizovaného Čejova přistoupili na hru soupeře, a tak se nebylo do konce poločasu na co dívat.

 

Domácí vstoupili i do druhého poločasu aktivněji a opět ve druhé minutě pečetil střelou k tyči vedení domácích stejný střelec jako v prvním případě, jmenovitě Tomáš Marek. Domácí poté přeci jenom zvýšili pohyb a soupeře přehrávali, ale řadou nepřesných přihrávek se sami připravovali o možnost navýšení náskoku. Když už se do šance dostali, tak ji trestuhodně zahodili. V nepříliš zajímavém zápase Čejov v poklidu dokráčel k vítězství a i nadále zůstává v čele třetitřídný tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čejov
Martin Křípal (trenér Čejova): Opět nám zahrála dobře obrana v čele s Josefem Svobodou, která hosty k ničemu nepustila. Mohli jsme vyhrát i větším rozdílem, Velkou Chyšku podržel brankář, který zneškodnil několik dobrých šancí našeho mužstva.




Sestavy


TJ Sokol Čejov
M. Vacata [-] - J. Cvrček [-] (46. L. Moravec [-] ) , L. Kratochvíl [-] , T. Pech [-] (84. O. Kulík [-] ) , P. Pech [-] (81. L. Jech [-] ) , T. Marek [-] , P. Nápravník [-] , L. Tománek [-] , J. Svoboda [-] , J. Semrád [-] , O. Beneš [-]

TJ Strážiště Velká Chyška
M. Štamberk [-] - M. Berka [-] , J. Rathouský [-] , M. Mička [-] , D. Střádal [-] (76. P. Buchta [-] ) , O. Zenáhlík [-] , L. Zelenka [-] , M. Štarman [-] , M. Malina [-] , M. Křížek [-] , L. Krch [-]

Hráči zápasu: J. Svoboda , T. Marek - M. Štamberk .
Místo: Čejov. Počet diváků: 45. Rozhodčí: KLUBAL Filip - SVOBODA Bohumil (N), MAŘINEC Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.