4:1
(2:0)
90. M. Ferčák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 17:00

22.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ohlas | Svratouch zaskočil Přelovice


Branky


12. R. Štencl , 36. F. Kyncl , 63. Z. Macháček (p.) , 66. M. Černý - 90. M. Ferčák (p.)
4

Svratouch přivítal hosty z Přelovic. Domácí si vytvářeli více střel a to se také podepsalo na celkovém stavu. Bylo k vidění mnoho žlutých karet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 12. minutě otevřel skóre Roman Štencl, navazoval na něj ve 36. minutě František Kyncl a stav byl tedy 2:0. Žádný gól již v prvním poločase nepadl a domácí šli do šaten s dvoubrankovým náskokem.

 

V 63. minutě dával gól z penalty Zdeněk Macháček a v 66. minutě přidával další gól Marek Černý. 4:0. V závěru zápasu pak mírnil stav a připravil domácího gólmana Petra Kampů o čisté konto Michal Ferčák, který skóroval z pokutového kopu.

 

Stav tedy skončil 4:1 a jednalo se celkem o tvrdé utkání, kdy padlo celkem 6 žlutách karet, 3 na straně domácích a 3 na straně hostí, všechny ve druhé polovině.

 

Svratouch obral v tabulce čtvrté Přelovice. Svratouch čeká další utkání venku s Kameničkami a Prosetín bude hostovat Skuteč.



Ohlasy k zápasu



TJ Přelovice
Hosté: Soupeř byl střelecky efektivnější, my jsme se do šancí moc nedostávali. Měli jsme více ze hry. ale soupeř nám udělil lekci z produktivity. Nakonec pouze korigoval přesně trefenou penaltou Ferčák. Celkově to bylo celkem vyhrocené utkání, kde padlo spoustu žlutých karet.



Sestavy


TJ Sokol Svratouch
P. Kampů [-] - J. Jelínek [-] , Z. Macháček [-] , F. Fiala [-] (77. R. Netolický [-] ) , R. Štencl [-] - M. Obrovský [-] (84. V. Jiruše [-] ) , M. Hanskut [-] , M. Černý [-] (71. D. Kašpar [-] ) , F. Kyncl [-] , J. Gregor [-] - M. Pavlík [-] (86. P. Zástěra [-] )

TJ Přelovice
J. Novotný [-] - M. Mávr [-] (46. M. Urbanec [-] ) , D. Čada [-] , M. Ferčák [-] , N. Urbanec [-] , R. Šprinc [-] , B. Blažek [-] , L. Staněk [-] , A. Šprync [-] , L. Born [-] , J. Klas [-]

ŽK: 50. J. Gregor , 58. M. Černý , 83. F. Kyncl - 56. D. Čada , 66. L. Born , 73. L. Staněk .
Místo: Svratouch. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů