3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 12:30

6.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budíkovská rezerva doma opět vyhrála, tentokrát odjely s prázdnou Senožaty


Branky


0

Rezervě Budíkova se v domácím prostředí nyní velmi daří. V minulém kole totiž v Budíkově padl Želiv, nyní stejný osud potkal i Senožaty. Zdolání dvou kvalitních soupeřů se promítlo i do tabulky, když B tým Rovnosti se díky těmto výhrám vyhoupl již na třetí místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu patřil hostům ze Senožat a již v 7. minutě šli do vedení, kdy před vybýhajícím brankářem domácích byl rychlejší útočník hostů Václav Hazmuka, který mohl skórovat do prázdné branky. Další šance hosté neproměnili nebo je vychytal brankář Martin Havel. Po 15-ti minutách se hra vyrovnala a a ve 23. minutě domácí vyrovnali po kombinační akci Liborem Soukupem. Potom se hrál vyrovnaný zápas. Až těsně před přestávkou šli domácí do vedení, po samostatné akci Macii a střele k tyči.

 

Druhý poločas začali domácí podobně, tak jak skončil první, a již po třech minutách navýšili svůj náskok, kdy se prosadil střelou z vápna k tyči Jan Trecha. Domácí pak již svůj náskok pohlídali a přes závěrečný nápor Senožat, kdy jejich dvě šance chytil brankář Havel, dokázali zvítězit. 



Ohlasy k zápasu


TJ Rovnost Budíkov B
Martin Soukup (vedoucí mužstva): V úvodu zápasu jsme nehráli dobře a mohli jsme dostat více branek. Musím ocenit, že se mužstvo nevzdalo, bojovalo a dokázalo otočit výsledek ve vítězství.




Sestavy


TJ Rovnost Budíkov B
M. Havel [-] - T. Janák [-] , J. Prokop [-] , J. Vostřejž [-] , A. Koubek [-] - L. Soukup [-] , J. Novák [-] , T. Šeda [-] - J. Trecha [-] , J. Šárovec [-] - A. Macia [-]

TJ Sokol Senožaty
I. Večeřa [-] - K. Sýs [-] , M. Burda [-] , K. Mareš [-] (72. M. Čežík [-] ) , J. Mareš [-] - J. Vlk [-] , M. Koželuh [-] , J. Cibula [-] - V. Hazmuka [-] , M. Pilát [-] - J. Hazmuka [-]

ŽK: 33. J. Vostřejž - 81. M. Čežík .
Hráči zápasu: M. Havel , J. Novák .
Místo: Budíkov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Jakub - HAMAN Václav (N), VOKŘÁL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.