Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

7.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želiv zásluhou výborné první půle hladce přehrál Senožaty


Branky


0

Utkání dvou elitních týmů III. třídy se odehrálo na hřišti v Želivě, neboť se oddíly dohodly na změně pořadatelství. Zápas mnohem lépe vyšel ambicióznímu Želivu, který hlavně v první půli hrál fotbal, který věrné želivské fans musel bavit. Tříbrankové poločasové vedení si domácí po pauze v klidu pohlídali. Získané tři body pomohly Želivu k udržení druhé příčky v tabulce. Na suverénní Čejov přesto želivští ztrácí pět bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Želiv koncertoval, do poločasu nasázel Senožatům tři branky

První půle začala výborně pro domácí tým, kdy se hned ve druhé minutě trefil krásnou pozemní střelou k levé tyči Humeš Z. Ve 33. minutě se opět měnil stav, když po vydařené akci Dolejše a Zdeňka Humeše se z branky radoval Jan Radil. Do konce poločasu se trefil ještě želivský Lukáš Stibůrek, když jako první doběhl vyraženou prudkou střelu Petra Nováka a doklepl ji do sítě. Do kabin se tak šlo daleko lehčeji domácím hráčům.

Želiv si náskok z první půle po přestávce v klidu pohlídal

Druhý poločas se hrál už jen na brejky, což Senožatům vyhovovalo víc a dostávaly se i do nebezpečných šancí a vytěžily z toho snížení stavu na 1:3. Poté se hosté snažili ještě víc zkomplikovat hru želivských boys. Kámen ze srdce divákům shodil až v 88. minutě Lukáš Radil, když prostřelil po samostatné akci gólmana Senožat a Želivští se už mohli radovat, protože v tu chvíli věděli, že je o tři body již nic nepřipraví. Želiv si tak pojistil druhé místo v tabulce za suverénně prvním Čejovem, který ještě neztratil ani jeden bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Želiv
Petr Novák - kapitán: Spálili jsme hodně šancí, to jediný nás mrzí, Senožaty si mohly odvést větší nálož!




Sestavy


TJ Sokol Želiv
J. Thomaier [-] - J. Bloudek [-] (55. M. Němec [-] ) , J. Radil [-] (72. J. Peknik [-] ) , L. Stibůrek [-] , L. Radil [-] , M. Kopecký [-] , Z. Humeš [-] , J. Špinar [-] , A. Hora [-] , P. Novák [-] , R. Dolejš [-]

TJ Sokol Senožaty
I. Večeřa [-] - K. Sýs [-] , J. Mareš [-] , M. Burda [-] , L. Mareš [-] - J. Hazmuka [-] , M. Koželuh [-] (55. M. Pilát [-] ) , J. Cibula [-] , M. Večeřa [-] - V. Hazmuka [-] , J. Vlk [-] (80. M. Král [-] ) -

ŽK: 70. J. Radil .
Hráči zápasu: L. Radil - I. Večeřa .
Místo: Želiv. Počet diváků: 60. Rozhodčí: ONDRÁČEK Milan - KRATOCHVÍL Jan (N), VOKŘÁL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.