2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 15:30

16.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přelovice přehrály Řečany


Branky


9. J. Klas , 21. D. Čada
1

Zápas probíhal ve jménu Přelovic, kdy domácí dokázali proměnit své šance. Po celou dobu byli domácí aktivnější, ale počasí mělo svůj vliv na zápas a to hlavně v závěru 2. poloviny. Prosetín si tak připisuje do tabulky 3 body a další výhru, naopak Řečany na svou výhru a body stále čekají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 9. minutě skóroval Jakub Klas po přihrávce Jana Středy a v 21. minutě přidal branku David Čada po nahrávce kapitána domácích Vladimíra Řeháka. Domácí tak za vedoucího stavu odcházeli do šaten a v klidu si pohlídali následující průběh zápasu, kdy hostům nedovolili skórovat a brankář Josef Novotný si zapisuje čisté konto. Zápas tak skončil výhrou Přelovic 2:0.

Počet karet – 0:1



Ohlasy k zápasu


TJ Přelovice
Přelovice: V první půli jsme byli lepší, měli více šancí a dvě proměnili. Obraz hry se po přestávce nezměnil, postupně však úroveň hry začala upadat, částečně i vinou počasí. Výsledek tak určil první poločas.




Sestavy


TJ Přelovice
J. Novotný [-] - N. Urbanec [-] (67. B. Blažek [-] ) , A. Šprync [-] , M. Ferčák [-] (80. L. Staněk [-] ) , R. Šimák [-] , V. Řehák [-] (74. O. Šimák [-] ) , R. Šprinc [-] , D. Čada [-] , J. Středa [-] , M. Urbanec [-] , J. Klas [-]

SK Řečany nad Labem 1920
M. Skřivánek [-] - R. Kašprišin [-] , P. Moravec [-] , L. Chára [-] , P. Linhart [-] , M. Wiesner [-] , V. Novotný [-] (6. Z. Hrbek [-] ) , V. Štěpánek [-] , M. Loužil [-] , T. Bendžík [-] , F. Bank [-]

ŽK: 68. P. Moravec .
Místo: Přelovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Svědiroh Miroslav - FLÍDR Jan, UJEC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích