1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

7.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sousedské derby pod Křemešníkem rozhodl střídající žolík Matoušek


Branky


0

Páni, to byl tah. Trenér rezervy Nového Rychnova měl šťastnou ruku při střídání, když v 66. minutě poslal do boje Petra Matouška, který se za projevenou důvěru odměnil tím nejlepším možným způsobem - gólem po minutovém pobytu na hřišti. Domácí poté zápas proti dobře hrající Vyskytné dovedli se štěstím do vítězného konce, když je několikrát podržel veterán mezi třemi tyčemi - Martin Faltýnek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sousedské derby přineslo vyrovnaný, bojovný zápas, ve kterém zářili oba gólmani. V prvním poločase dvakrát zvonila tyč za domácím Martinem Faltýnkem, kterému zápas vyšel na výbornou, když byl pro domácí velkou oporou. Za hosty to střelou z dálky zkoušel několikrát Petr Fíla, ale Faltýnek byl pozorný. V prvním poločase šedesátka diváků branku neviděla.

 

Po přestávce pokračoval vyrovnaný boj, když hosté byli mírně aktivnějším týmem. Nejdůležitější okamžik zápasu se odehrál v 66. resp. 67. minutě, kdy nejprve trenér domácích poslal na hřiště Petra Matouška, který se o minutu později ukázal býti tím správným žolíkem. Po akci a následné střele M. Loskota si Petr Matoušek našel brankářem vyražený míč a uklidil ho do sítě. Hosté se poté pokoušeli o vyrovnání, ale brankou neskončil ani trestný kop Fíly, ani chvíli před koncem šance jednoho z hostujících útočníků, když gólovou hlavičku M. Faltýnek zneškodnil. 



Ohlasy k zápasu


TJ Start Nový Rychnov B
Josef Chlebeček - hlavní pořadatel: Byl to spíše remízový zápas. My jsme nebyli lepším týmem, ale pouze šťastnějším. Povedlo se nám střídání, když střídající Matoušek rozhodl zápas po minutovém pobytu na hřišti.




Sestavy


TJ Start Nový Rychnov B
M. Faltýnek st. [-] - P. Barták [-] , R. Koubek [-] , L. Ehl [-] , O. Loskot [-] - D. Karpíšek [-] , V. Mareš [-] (42. M. Čech [-] ) , V. Březina [-] , M. Nguyen [-] (52. L. Mareš [-] ) - M. Loskot [-] , B. Pavelka [-] (66. P. Matoušek [-] ) -

TJ Sokol Vyskytná
P. Sekal [-] - J. Roubíček [-] , P. Fíla [-] , P. Vondrák [-] , T. Budík [-] - M. Havel [-] , D. Krejčí [-] , P. Valenta [-] , D. Šustr [-] , J. Bezděkovský [-] - L. Souček [-]

ŽK: 75. R. Koubek , 88. V. Březina - 60. L. Souček , 74. T. Budík , 84. J. Roubíček .
Hráči zápasu: M. Faltýnek st. - P. Sekal .
Místo: Nový Rychnov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - NENADÁL Petr (N), BÍNA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.