1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

7.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šimon Paclík vystřelil černovické rezervě tři body


Branky


0

Rezerva Černovic, která v uplynulé sezóně III. třídu vyhrála, se v tomto ročníku soutěže zatím hledá. V minulém kole si černovičtí navíc uřízli ostudu, když se nedostavil k zápasu do Petrovic. V 7. kole však loňský mistr přece jen zabral, když po gólu Šimona Paclíka udolal tým ze spodních pater tabulky, Velkou Chyšku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Černovicích se hrál zápas na jednu branku. Domácí byli od úvodních minut aktivnějším týmem, své šance však s naprostou pravidelností spalovali. Hosty držel ve hře o dobrý výsledek zejména gólman Štamberk, který za svá záda v první půli míč nepustil.

 

Po přestávce dobývání hostující branky pokračovalo. Tři body domácímu týmu vystřelil pendl z A týmu Šimon Paclík, který se prosadil skvělou individuální akcí, když přešel přes čtyři protihráče a chladnokrevně zavěsil. Domácí poté mohli své vedení několikrát navýšit, při zakončení se jim však hrubě nedařilo, takže si do tabulky připsali tři body za hubenou výhru 1:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černovice B
David Studený - vedoucí mužstva: Zápas jsme měli od začátku plně pod kontrolou, bohužel se nám nedařilo v koncovce. Výsledek mohl být mnohem vyšší, kdyby jsme proměnili alespoň polovinu šancí.




Sestavy


TJ Sokol Černovice B
J. Pekař [-] - V. Hůlka [-] , T. Hlásek [-] , J. Bohuslavický [-] , P. Mach [-] - Š. Paclík [-] (90. P. Matoušek [-] ) , P. Jonák [-] , B. Bíro [-] , P. Krejčí [-] , J. Filípek [-] (66. M. Mazanec [-] ) - V. Novák [-] (82. J. Jonák [-] )

TJ Strážiště Velká Chyška
M. Štamberk [-] - O. Zenáhlík [-] , L. Mládek [-] (46. R. Havlíček [-] ) , M. Buchta [-] , L. Krch [-] , J. Rathouský [-] , M. Mička [-] (82. P. Houdek [-] ) , M. Štarman [-] , M. Malina [-] , M. Křížek [-] , P. Čekal [-] (68. P. Buchta [-] )

ŽK: 50. Š. Paclík , 64. P. Mach - 11. L. Mládek , 43. L. Krch .
Hráči zápasu: Š. Paclík , P. Jonák - M. Štamberk .
Místo: Černovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KLUBAL Filip - VOŠAHLÍK Karel (N), MAŘINEC Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.