1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

7.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sousedské derby vyznělo lépe pro hostující Petrovice


Branky


0

Derby zápas dvou sousedních vesnic byl taktéž duelem sousedů v tabulce, když domácí rezerva Jiřic i hosté z Petrovic měli před tímto zápasem v tabulce III. třídy po šesti bodech. Dalo se tedy očekávat vyrovnané utkání, které se před osmdesátkou diváků i odehrálo. Z vítězství se nakonec radovaly Petrovice, kterým tři body vystřelil útočník Kubát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení zařídil Petrovicím Kubát s Kamešem

Do začátku utkání vztoupily o něco aktivněji domácí Jiřice, ale Babincovu ztrátu ve středu pole v 7. minutě potrestal hostující útočník Kubát, který se po rychlém úniku trefil nekompromisně k pravé tyči domácí brány. Na rychlou branku Petrovic dokázal po dvou minutách odpovědět domácí útočník Petr Hložek, jehož střelu z hranice velkého vápna lehce tečoval hostující obránce mimo dosah gólmana Kytky.

Vstřelená branka domácím paradoxně nepomohla k zlepšení herního výkonu, naopak hostující tým byl agresivnější a bojovnější než domácí Jiřice. Ve 30. minutě po zbytečném faulu domácí obrany dostali šanci přímého kopu hosté. K míči se postavil hostující Kameš a po lehkém zaváhání domácího gólmana Zabloudila propadl míč až do sítě. Pro domácí tým, který se herně trápil to byla další rána, z které se do konce poločasu nedokázal vzpamatovat a tak první půle skončila zaslouženým vedením Petrovic 1:2.

Rezerva Jiřic neměla svůj den, body putují zaslouženě do Petrovic

Do druhého poločasu domácí prostřídali dva hráče, ale obraz hry se nezměnil. Domácí měli častěji míč na svých kopačkách, ale jejich kombinace byla plná nepřesností a z toho těžili hosté a zakládali nebezpečné rychlé kontry. Hostující tým si svojí bojovností, agresivitou a koncentrací hlídal své vedení a domácí nebyli schopni ohrozit soupeřova gólmana.

V 75. minutě při rychlém úniku hostů zbytečně fauloval na hranici šestnácky domácí stoper Trnka. K exekuci se postavil hostující Kubát, který prostřelil děravou zeď domácích Jiřic a zvýšil vedení hostů na 1:3. Zbývající čtvrthodinu měli na kopačkách míč častěji domácí, ale jejich nepřesné kombinace končili ještě před vápnem hostů. Petrovice už si výsledek pohlídaly a zaslouženě si z Jiřic odvážejí všechny body.


Ohlasy k zápasu


SK Jiřice B
Martin Horký - vedoucí mužstva: Dnešní výkon byl zatím nejhorší, který jsme v letošní sezoně předvedli. Kluci přistoupili k zápasu vlažně a nedokázali přesně kombinovat. Chyběla nám agresivita a chuť vyhrát, což nechápu, když se jednalo s Petrovicemi o derby. Soupeři blahopřeji k vítězství, my musíme na tento zápas rychle zapomenout a ztracené body vybojovat příští týden na hřišti Velké Chyšky.

Vysočina Petrovice
Martin Krejčí - vedoucí mužstva: Kluci dnes zápas odmakali a musím je za bojovnost a nasazení pochválit. Domácí měli místy lehkou herní převahu, ale do větších šancí se nedostali. Utkání jsme rozhodli dobře zahranými standartkami, což nás těší. Doufejme, že na toto vítězství dokážeme navázat příští víkend doma proti Mnichu a tím se odpoutáme od spodních pater tabulky.



Sestavy


SK Jiřice B
R. Zabloudil [-] - M. Trnka [-] , J. Langr [-] , P. Novák [-] , P. Maděra [-] (46. J. Záviška [-] ) - J. Rohovec [-] , M. Petřík [-] (57. P. Příhoda [-] ) , M. Hájek [-] , V. Babinec [-] (46. R. Pexa [-] ) - J. Hrůza [-] , P. Hložek [-] (76. J. Frantál [-] )

Vysočina Petrovice
M. Kytka [-] - V. Zach [-] , P. Kočička [-] , J. Folejtar [-] (72. D. Kalenda [-] ) , J. Dus [-] - F. Krpálek [-] , J. Kloc [-] , L. Peterka [-] , J. Kameš [-] - B. Kubát [-] , V. Klofáč [-] (46. L. Příhonský [-] )

ŽK: 9. M. Trnka , 30. M. Hájek , 86. J. Langr - 41. F. Krpálek .
Hráči zápasu: P. Novák , J. Rohovec - J. Kameš , B. Kubát .
Místo: Jiřice. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.