4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

8.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želiv si po výhře nad Lukavcem upevnil druhé místo v tabulce


Branky


0

Suverénní Čejov má ve III. třídě pouze jednoho konkurenta, který může ohrozit jeho výsostné postavení v tabulce. Tím mužstvem je Sokol Želiv. Želivští v této sezóně zatím působí dobrým dojmem, když zejména v domácím prostředí si se soupeři dokáží lehce poradit. Po výhře nad Senožaty si fotbalisté Želiva tentokrát smlsli na Lukavci a po výhře 4:1 si připsali do tabulky další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli zahájil skvěle domácí tým, když se už v 7. minutě prosadil Radek Dolejš. Do konce poločasu se ještě mezi střelce zapsal historický shooter domácích Martin Němec a to hned dvakrát, čímž stanovil skóre prvního poločasu 3:0.

 

Po přestávce se podařilo hostům snížit stav na 3:1 a to po obrovské chybě domácího golmana, který vyrazil jednoduchý balón před sebe, kde stál pohotový Zamrzla, který vyslal střelu k pravé tyči. Želivští se pomalu začali bát o výsledek, ale jen do té doby, než se do pořadí střdání dostal mladý, neostřílený klučina jménem Tomáš Bejda, který po pár minutách pobytu na hřišti splatil důvěru trenéra, když svým gólem ukončil trápení Želiva a udělal tím tečku za zápasem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Želiv
Jakub Špinar - obránce: První zápas v mém životě s kapitánksou páskou. Jsem moc rád, že jsme vyhráli. Naše výhra je zasloužená, hlavně v první půli jsme měli navrch.




Sestavy


TJ Sokol Želiv
P. Sedlák [-] - M. Němec [-] (64. J. Bloudek [-] ) , J. Radil [-] (85. T. Bejda [-] ) , L. Stibůrek [-] , L. Radil [-] (72. J. Peknik [-] ) , M. Kopecký [-] , Z. Humeš [-] , J. Špinar [-] , A. Hora [-] , P. Novák [-] , R. Dolejš [-]

TJ Start Lukavec
L. Krill [-] - D. Wenemoser [-] (85. F. Kalina [-] ) , E. Bukarenko [-] , M. Zeman [-] , S. Prokop [-] , M. Merenus [-] , V. Pešek [-] , L. Zadražil [-] (61. P. Hurda [-] ) , J. Mařinec [-] , M. Zamrzla [-] , P. Kuneš [-]

ŽK: 8. J. Radil , 17. L. Radil , 29. M. Němec , 44. Z. Humeš , 49. J. Špinar , 65. P. Novák - 44. V. Pešek , 79. P. Kuneš .
Hráči zápasu: M. Němec , T. Bejda .
Místo: Želiv. Počet diváků: 50. Rozhodčí: POUL Daniel - KRATOCHVÍL Jan (N), MAŘINEC Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.