4:2
(2:1)
31. M. Večeřa (p.)
86. J. Hazmuka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

11.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Jiřic potvrdila formu, v derby přehrála Senožaty


Branky


2. D. Holoubek , 18. J. Zadek , 52. P. Hložek , 84. V. Babinec - 31. M. Večeřa (p.) , 86. J. Hazmuka
0

Nováček III. třídy, rezerva Jiřic, konečně začíná sbírat body. Jiřičtí fotbalisté od záčátku sezóny podávají kvalitní výkony, jejich pohledný fotbal však moc bodů nepřinášel. V posledních dvou kolech  béčko Jiřic začalo zářit ještě více, po přesvědčivé výhře v Budíkově nyní Jiřičtí potvrdili formu i v derby zápase se Senožaty. Domácí vyhráli 4:2 a v našlapané tabulce se z předposledního místa vytáhli až na sednou příčku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý nástup přinesl Jiřicím vedení

Začátek utkání ovlivnila rychlá branka domácího útočníka Davida Holoubka, který po krásném centru Nováka nekompromisní střelou rozvlnil síť. Tým Senožat rychle inkasovaná branka zaskočila a začátek zápasu patřil domácím. V 18. minutě po pěkné kombinaci domácích zvyšoval umístění střelou z hranice malého vápna Zadek. Druhý vstřelený gól domácí zřejmě uklidnil a hostující Senožaty začaly být aktivnějším týmem. Ze svoji aktivity vytěžily tlak ve vápně, z kterého vznikla penalta po faulu domácího záložníka Nováka na pronikajícího hostujícího hráče. Penaltu bez problémů proměnil Martin Večeřa. Do konce první půle bylo několik závarů v obou vápnech, ale dobře chytající gólmani žádný balón za své záda nepustili.

Tři body zaslouženě zůstaly v Jiřicích

Do druhé půle vztoupili aktivněji domácí a v 52. minutě dostali možnost standartní situace z hranice vápna po faulu na výborně hrajícího útočníka Holoubka. K balónu se postavil zkušený exekutor přímých kopů Petr Hložek a umístěnou střelou k levé tyči zvýšil náskok domácích. Vstřelená branka přinesla domácím klid na kopačky, takže nadále udávali tempo hry. Senožaty hrozily jen sporadicky z rychlých protiútoků a standartních situací, kterých ovšem bylo pomálu. V 84.minute domácí krásně zakombinovali a záložník Babinec se zjevil sám před gólmanem Ivo Večeřou, který jeho přízemní střelu vyrazil. Vyražený míč se dostal opět před Babince, který už napodruhé dokázal rozvlnit síť a navýšit vedení domácích. Po inkasovaném gólu se hostům vydařil rychlý protiútok a zaslouženě vstřelili druhý gól po pěkné trefě Jaromíra Hazmuky z hranice velkého vápna. Zbylé minuty se zápas spíše dohrával, za zmínku stojí jen krásná střela domácího matadora Martina Horkého, která jen těsně minula branku. Zápas tedy skončil vítězstvím domácích, kteří si tři body za svoji bojovnost a herní projev zasloužili.


Ohlasy k zápasu


SK Jiřice B
Martin Horký - předseda klubu: Dnešní derby bylo velice těžké, protože Senožaty hrály dobře a agresivně. K vítězství nám pomohly rychlé góly na začátcích obou poločasů. Tři body jsou pro nás velice důležité a toto vítězství je pro nás velké povzbuzení před zímní přestávkou. Také jsem velice rád, že jako nováček soutěže jsme v žádném zápase nepropadli a všem soupeřům jsme byli vyrovnaným protivníkem.




Sestavy


SK Jiřice B
R. Zabloudil [-] - L. Nesporý [-] , J. Langr [-] , M. Petřík [-] , M. Trnka [-] (46. J. Záviška [-] ) - P. Hložek [-] , P. Maděra [-] (70. J. Frantál [-] ) , V. Babinec [-] , P. Novák [-] (46. P. Příhoda [-] ) - J. Zadek [-] (75. M. Horký [-] ) , D. Holoubek [-]

TJ Sokol Senožaty
I. Večeřa [-] - M. Burda [-] , K. Sýs [-] , J. Mareš [-] - M. Večeřa [-] , J. Hazmuka [-] , M. Čežík [-] (70. M. Koželuh [-] ) , J. Cibula [-] - J. Vlk [-] (56. P. Vlk [-] ) , V. Hazmuka [-] (77. L. Mareš [-] ) , D. Schwarz [-] (62. M. Pilát [-] )

ŽK: 69. M. Čežík , 74. J. Cibula .
Hráči zápasu: M. Petřík , L. Nesporý - K. Sýs , J. Hazmuka .
Místo: Jiřice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: BLAŽEK Jiří - SADSKÝ Stanislav (N), VOKŘÁL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.