1:1
(1:0)
65. J. Henzl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 10:15

25.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár veze cenný bod


Branky


6

Zbrojovka nedokázala své vedení zvýšit a nakonec se zrodila remíza.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Utkání začali lépe domácí a po zbytečném faulu ve vápně se ve 13. minutě pískala penalta. Tu však hostující Jícha chytil. První poločas se hrál skoro bez šancí, obrany byly výborně organizovány. Jediné okénko se však vyskytlo ve 33. minutě v té hostující, kdy dlouhý balón za obranu zpracoval Pavlík a poslal domácí do vedení - 1:0. Tak také skončil první poločas.

Hosté po přestávce srovnali

Hned na začátku druhé půle se hosté dostali do dvou šancí, které ale brankou neskončily. V 55. minutě se vytáhl Jícha, který chytil jasnou šanci domácích a v pokračující akci domácí trefili tyč a obloučkem břevno. Za deset minut se již mohli z vyrovnání radovat hosté. V 65. minutě Henzl vystřelil levou nohou a tečovaný míč do protipohybu brankáře Formánka skončil v síti - 1:1. Ve zbývajícím čase chtěly oba týmy vyhrát, ale dvě šance domácích a střela Šerého v 81. minutě góly neskončily. Konec zápasu hosté ubránili, a tak zápas skončil spravedlivou remízou.



Ohlasy k zápasu


FC Zbrojovka Brno B
FC Zbrojovka Brno (web): Fotbalisté brněnské rezervy remizovali v posledním domácím utkání se Žďárem 1:1. S jistotou druhé příčky nasadili Brňané do hry i několik dorostenců, o jediný gól se postaral jeden z nich - David Pavlík.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Václav Pohanka (trenér): Byl to spravedlivý výsledek. Domácí byli dominantní na míči. Přečkali jsme pár ošemetných situací a penaltu a nakonec srovnali. Měli jsme i další šance. Nehrajeme zle, ale chybí nám góly.



Sestavy


FC Zbrojovka Brno B
K. Formánek [-] - P. Němec [-] (87. I. Kostrůnek [-] ) , M. Vyletel [-] (71. S. Vantuch [-] ) , M. Kamenský [-] , D. Kotásek [-] (71. O. Šedivý [-] ) , D. Purrini [-] , D. Pavlík [-] , M. Mach [-] , K. Konečný [-] (87. B. Vit [-] ) , L. Kryštůfek [-] , D. Peška [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - A. Starý [-] (71. D. Požár [-] ) , T. Peňáz [-] (46. D. Novotný [-] ) , P. Severa [-] , R. Sodomka [-] (92. M. Srnský [-] ) , S. Švoma [-] , T. Vokoun [-] , J. Henzl [-] (71. T. Otava [-] ) , O. Starý [-] (82. A. Mach [-] ) , M. Šerý [-] , Č. Vitásek [-]

ŽK: 90. I. Kostrůnek - 90. D. Požár .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: Švehla Marek - KRONDRÁF Jan, SOUKUPOVÁ Věra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích