0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 17:00

24.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec v závěru rozhodl ve Žďáře


Branky


9

Závěr zápasu patřil Humpolci a ten veze tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Utkání domácí začali aktivně a ve 4. minutě střílel těsně vedle pravé tyče Novotný. Ve 14. minutě si na přetažený centr z levé strany naskočil hlavou Kunstmüller, ale míč z malého vápna poslal vedle. Další centr z levé strany tentokrát ve 26. minutě nevyužil na malém vápně Ondřej Starý a v pádu i on minul Prchalovu branku. Ve 33. minutě se po individuální akci dostal sám před Prchala aktivní Kunstmüller, ale jeho rána mířila doprostřed branky. Poločas tak skončil po velkém tlaku domácích bezgólovou remízou.

 

Hosté v závěru rozhodli

Druhý poločas jsme začali opět ofenzivně a v 55. minutě se po rychlé akci do míče opřel za vápnem Kunstmüller, ale jeho střela letěla nad branku. V 60. minutě se mohli po rychlé akci dostat do vedení hosté, ale střelu Nešpora, který se objevil sám před brankou vyrazil Jícha. Poté se hrálo za převahy domácích a definitivní rozhodnutí měl na noze Otava. Ten v 81. minutě sám před Prchalem nechal vyniknout hostujícího brankáře, který jeho střelu zázračně vyrazil nohou na roh. Nakonec přišla 88. minuta a hosté vytěžili z minima maximum. Centr z pravé strany podskočili dva domácí obránci a osamocený Daniel Šerý již měl snadnou pozici ke skórování - 0:1. Hosté si tak nakonec překvapivě odvezli z krajského derby plný počet bodů.

 



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Václav Pohanka (trenér): Doplatili jsme na naši koncovku a soupeř nám v závěru potrestal. Měli jsme dát čtyři branky a bylo po zápase.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - P. Severa [-] (70. D. Požár [-] ) , R. Sodomka [-] , S. Švoma [-] , T. Vokoun [-] , J. Henzl [-] (70. T. Otava [-] ) , O. Starý [-] , M. Šerý [-] , Č. Vitásek [-] , R. Kunstmüller [-] (64. A. Starý [-] ) , D. Novotný [-] (64. T. Peňáz [-] )

AFC Humpolec
A. Prchal [-] - O. Luňáček [-] , A. Zástěra [-] (73. Š. Zástěra [-] ) , J. Pešek [-] , M. Pecha [-] , V. Šmíd [-] , V. Havlín [-] (90. L. Havel [-] ) , D. Nešpor [-] , M. Havel [-] , D. Šerý [-] , J. Benáček [-]

ŽK: 36. D. Novotný - 39. V. Havlín , 84. Š. Zástěra , 92. A. Prchal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NOVÁK Radek - POSPÍŠIL Pavel, SVOBODA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Matěj Vopršal
Tip experta: výhra domácích

Žďár si doma s Humpolcem těsně poradí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů