4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 17:00

24.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lanžhot bere tři body


Branky


33. E. Burac , 44. P. Juříček (vl.) , 47. R. Kleiber , 88. T. Bartal - 84. I. Kazlou
9

Polná padla i v Lanžhotě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Do zápasu Lanžhota s poslední Polnou už mohl trenér Hílek nasadit uzdravené záložníky Kosorina s Bartalem, naopak vykartovaný Krč si odpykával svůj třízápasový trest za vyloučení z minulého utkání. Snad i díky tomu vypadala diametrálně odlišně i hra. Vyrovnaná byla jen úvodní čtvrthodina, na jejímž konci poprvé (a v první půli i naposled) zahrozili hosté. Naštěstí byl připraven brankář Trubač a Lanžhot mohl dál útočit. Vyložená tutovka chyběla, až ve 32. minutě si na levé straně narazil míč Kleiber s Pidruchnyim, ten našel ve vápně Burace, který nadvakrát propálil gólmana Polné - 1:0. Tím spustil sérii šancí Lanžhota, který konečně bavil fotbalem sebe i diváky na tribunách. Rány navrátilců Kosorina a Bartala šly nad břevno, po gólu volala i dorážka Miloty po trestňáku Pidruchnyiho, ale ta šla jen do tyčky. Až dvě minuty před odchodem do kabin se drze prodral přes dva soupeře do vápna Burac a před brankou tvrdě nastřelil obránce hostí, od kterého se míč odrazil do sítě - 2:0.

 

Domácí si vedení pohlídali

Aktivní Burac se mohl znovu trefit hned po změně stran, to ale z průniku nastřelil jen brankáře. Hned z další akce se ale střílený centr Kleibera snesl k překvapení všech do vzdálenějšího rohu branky a bylo to 3:0. Domácí byli dále při chuti a hosté z Vysočiny se měli co ohánět i poté, co Lanžhot prostřídal. Při chuti byl hlavně hlavně Burac, zakončující hlavou do brankáře a nohou jen těsně vedle brány Polné. V 83. minutě podklouzl na polovině hřiště Pidruchnyi, hosté šli do protiútoku, který Kazlou ve finále dokázal zakončit pod břevno Trubačovy brány - 3:1. To byla ale jen malá kaňka na jinak povedeném výkonu domácích. Poslední slovo si vzal domácí Bartal, který minutu před koncem efektní patičkou zády k brance prodloužil balon obloučkem do sítě hostí - 4:1. Domácí si tak mohli užít s fanoušky po delší době zaslouženou děkovačku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): My jsme potřebovali, aby z nás spadla deka, která na nás ležela, ani nevím proč. Asi jsme dlouho nedali gól. Ještě v prvním poločase to bylo vidět, jako bychom se něčeho báli. Přitom individuální kvalita byla na naší straně. Potřebovali jsme vyhrát, to jsme splnili. Potřebovali jsme vyhrát vyšším rozdílem, což se také povedlo, ale mohlo to být ještě lepší, šancí jsme tam měli víc. Ale jsme rádi za to vítězství, i když byl soupeř na spodku tabulky, nebylo to s nimi jednoduché. Určitě se na naší hře podepsalo kladně i to, že se nám vrátili hráči z marodky, i když ještě po herní pauze nemůžou být v optimální pohodě. Škoda obdrženého gólu v závěru, takový zápas bychom se měli snažit odehrát s nulou vzadu, i kvůli obraně a kvůli brankáři. To určitě kluky mrzí, byla to laciná chyba, ale ještě to šlo zvládnout. Stále bychom chtěli udržet to třetí místo v tabulce, protože se na nás nepříjemně dotahují Tasovice a Start Brno.




Sestavy


TJ Sokol Lanžhot
J. Trubač [-] - P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] , M. Kosorín [-] (80. R. Balážik [-] ) , E. Burac [-] , P. Šenk [-] , A. Pidruchnyi [-] , R. Kleiber [-] (60. T. Kollár [-] ) , T. Bartal [-] , N. Mihál [-] (69. T. Morávek [-] ) , T. Milota [-]

Slavoj Polná
P. Duba [-] - J. Holub [-] , M. Cseh [-] , P. Juříček [-] , D. Voráč [-] (76. M. Drápela [-] ) , F. Sobotka [-] , J. Pavlas [-] , T. Vrba [-] (67. T. Čaloud [-] ) , V. Haala [-] , M. Pecina [-] (83. O. Skryja [-] ) , I. Kazlou [-]

ŽK: 54. P. Šenk - 41. M. Cseh .
Počet diváků: 225. Rozhodčí: Sivera Jan - PAVLAS Jiří, MRKVICA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Matěj Vopršal
Tip experta: výhra domácích

Jednička

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích