O. Kvych 43.
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 17:00

24.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbrojovka veze tři body


Branky


43. O. Kvych - 7. P. Němec , 66. M. Mach , 73. V. Šmíd
9

Ve Staré Říši se rozhodlo po přestávce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Domácí hráči předvedli opět velmi dobrý vstup do utkání, do vedení šli však z první střely na branku ale hosté, když na křížnou střelu hostujícího Němce nedosáhl Dutka - 0:1. Domácí to nepoložilo - naopak přidali a ještě do poločasu si vytvořili několik slibných příležitosti a nakonec se jim podařilo vyrovnat zásluhou Kvycha, který nádhernou ranou do šibenice upravil na poločasových 1:1. 

Hosté po přestávce rozhodli

Po změně stran se hrálo vcelku vyrovnané utkání. Po dvaceti minutách hry však opět z ojedinělé příležitosti hostů skóroval Mach - 1:2. O šest minut později už hosté vedli o dvě branky, když se po individuální akci prosadil Šmíd - 1:3. Poté se domácí hráči ještě dostali do několika příležitostí, využít je ale opět nedokázali a museli se tedy sklonit před hosty a pogratulovat k vítězství. 



Ohlasy k zápasu



FC Zbrojovka Brno B
FC Zbrojovka Brno (web): Béčko Zbrojovky si po důležité výhře s Lanžhotem připsalo další tříbodový zisk. Na hřišti Staré Říše zvítězilo díky brankám Němce, Macha a Šmida 3:1. Tři kola před koncem tak má Zbrojovka na druhé pozici šestibodový náskok na třetí Lanžhot.



Sestavy


FSC Stará Říše
R. Dutka [-] - O. Iermachenko [-] (80. L. Gall [-] ) , M. Pokorný [-] , R. Nehyba [-] , D. Putu [-] , O. Kvych [-] , R. Svoboda [-] , V. Zastavnyi [-] , J. Chramosta [-] , J. Cejpek [-] , . Lumbala [-] (72. M. Jícha [-] )

FC Zbrojovka Brno B
K. Formánek [-] - D. Peška [-] , D. Purrini [-] , M. Vyletel [-] (54. D. Kotásek [-] ) , P. Němec [-] (88. I. Kostrůnek [-] ) , L. Kryštůfek [-] , K. Konečný [-] (81. O. Šedivý [-] ) , M. Kamenský [-] , M. Mach [-] (88. D. Bílý [-] ) , V. Šmíd [-] , F. Matula [-] (81. M. Banda [-] )

ŽK: 72. D. Peška .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NÁPRAVNÍK Jan - ŠVEHLA Marek, JAHODA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Matěj Vopršal
Tip experta: remíza

Zbrojovka je pro mě zklamáním. Od Říše nikdy nevím, co čekat. Asi remíza.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů