F. Krula 10.
J. Sznapka 91. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 10:15

24.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice odjela z Velké Bíteše s prázdnou


Branky


10. F. Krula , 91. J. Sznapka (p.)
9

Domácí od začátku vedli a tři body si pohlídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Za příznivého počasí začali domácí náporem, který brzy vyústil ve vedoucí branku. V 10. minutě se Moučka prodribloval mezi hráči soupeře na levém křídle a umožnil Krulovi protrhnout jarní střelecké suchoty – 1:0. Další zápisy do statistik patřily Novotnému, který si díky nim bohužel vysloužil titul „zedník“ zápasu. Zazdil totiž co se dalo. Ve 12. minutě mu tvrdou střelu vyrazil strážce hostující svatyně Veselý, jeho chytrý lob v 15. minutě spadl na břevno a přesně nezakončil ani ve 30. minutě, kdy jej našel Merdita. V posledním případě ale měl druhý jmenovaný zřejmě zakončovat sám.

 

Domácí si vedení pohlídali

Po změně stran se obraz hry nezměnil, hosté se jen bránili a domácí zahazovali další šance. Nejprve pálil v 55. minutě vedle Moučka, potom si vzal slovo opět nešťastník Novotný. Jeho rozpoložení asi nejlépe dokumentovala šance z 69. minuty, kdy sám před brankářem nepochopitelně mířil vedle. A o štěstí nejlepší jarní kanonýr bítešských nezavadil ani devět minut před koncem, kdy krásnou střelou jen těsně minul levou šibenici branky Bystřice. Ne, prostě mu tentokrát nebyl gól souzen. Ten si naopak v úplném závěru na své konto připsal střídající Sznapka, který proměnil pokutový kop nařízený za faul – 2:0. To už hosté hráli jen v deseti hráčích, za faul zezadu byl vyloučen Malý.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
FC PBS Velká Bíteš (web): Naši tak natáhli na šňůrku zápasů bez porážky už sedmý korálek a za týden jedou na hřiště lídra tabulky Hodonína optimisticky naladěni.




Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - I. Shlaban [-] , F. Krula [-] (61. D. Bartoš [-] ) , J. Dufek [-] (61. Z. Traxl [-] ) , T. Šperka [-] , V. Kamenský [-] (70. J. Sznapka [-] ) , R. Novotný [-] (84. P. Loup [-] ) , A. Merdita [-] , D. Moučka [-] (84. A. Macek [-] ) , P. Loup [-] , L. Daněk [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem
Z. Veselý [-] - M. Svoboda [-] , J. Pačovský [-] , Š. Buršík [-] (46. A. Jiránek [-] ) , L. Zbytovský [-] , F. Kuldan [-] , R. Sklenář [-] , M. Prášil [-] , Z. Sklenář [-] (77. V. Vraspír [-] ) , P. Blaha [-] , M. Malý [-]

ŽK: 43. V. Kamenský - 39. Š. Buršík , 40. M. Prášil , 63. J. Pačovský , 88. F. Kuldan . ČK: 81. M. Malý .
Počet diváků: 265. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - SVOBODA Ladislav, TERBER Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Matěj Vopršal
Tip experta: výhra domácích

Bíteš je doma silná a s Bystřicí si poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích